شناسایی و اولویت بندی پیشایندها و پسایندهای سبک رهبری معنوی مدیران (مطالعه ای در سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی شهرستان چابهار)

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 278

This Paper With 21 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICMHSR10_182

تاریخ نمایه سازی: 27 مهر 1401

Abstract:

رهبری معنوی یکی از سبک های رهبری می باشد که بر لزوم شناخت ارزش ها، نگرش های افراد و ترویج رفتارها و اعتقادات برپایه اصول اخلاقی در حیطه های مختلف کاری تاکید دارد. هدف از تحقیق حاضر شناسایی و اولویت بندی پیشایندها و پسایندهای سبک رهبری معنوی مدیران بوده که به روش اکتشافی و توصیفی – پیمایشی انجام شد. جامعه آماری تحقیق را تمامی کارکنان سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی شهرستان چابهار به تعداد ۷۶ در سال ۱۴۰۱ تشکیل داده بودند که به روش نمونه گیری غیر احتمالی و از طریق نمونه گیری در دسترس تمامی آنها به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. به منظور گردآوری داده های تحقیق از پرسشنامه ای محقق ساخته بر مبنای مطالعات پیشین در خصوص سبک رهبری معنوی استفاده شد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری در رابطه با داده های گرد آوری شده نشان دادند که کلیه مولفه های شناسایی شده با سبک رهبری معنوی رابطه معناداری داشته اند. همچنین، شاخص های ایمان، فضایل، فضای معنوی، انگیزش، فرهنگی و ساختاری در رتبه های اول تا ششم پیشایندهای رهبری معنوی رهبری قرار داشتند. در رابطه با پسایندهای سبک رهبری معنوی نیز شاخص های جو اخلاقی، سلامت سازمانی، تعهد و محتوایی در رتبه های اول تا چهارم قرار گرفته بودند و در نهایت، گسترش معنویت الهی، گسترش سلامت معنوی پایدار سازمانی،گسترش سلامت معنوی پایدار جهانی، گسترش تعالی معنویت پایدار انسانی و گسترش معنویت وجودی در رتبه های اول تا پنجم از راهبردهای نوین سبک رهبری معنوی قرار گرفته بودند.

Keywords:

رهبری معنوی , پیشایندهای سبک رهبری ممعنوی , پسایندهای سبک رهبری معنوی , راهبردهای نوین سبک رهبری معنوی , سازمان زندان ها.