رضایتمندی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از عملکرد اساتید راهنما و مشاور پایان نامه درسال تحصیلی ۹۴-۹۳

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 152

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_EDJ-8-2_005

تاریخ نمایه سازی: 30 مهر 1401

Abstract:

این پژوهش با هدف تعیین رضایتمندی دانشجویان تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد؛ دکتری) دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از نحوه ی هدایت و راهنمایی پایان نامه توسط اساتید راهنما و مشاور در سال ۱۳۹۴- ۱۳۹۳ صورت گرفت. این مطالعه به صورت توصیفی انجام گردید. ابتدا اعتبار صوری و محتوایی پرسشنامه توسط۱۱ نفر از اعضا هیات علمی ارزیابی شد. CVR برای کلیه ی سوالات پرسشنامه بیشتر از ۵۹/۰ بود که تایید کننده ی روایی محتوایی پرسشنامه بود. پایایی پرسشنامه ازطریق محاسبه ضریب α کرونباخ صورت گرفت که ضریب ۹۷/۰ به دست آمد. در مجموع ۳۸۲ نفر پرسشنامه ی پژوهش را تکمیل نمودند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های آمار توصیفی و استنباطی توسط نرم افزار SPSS انجام شد. یافته های پژوهش نشان داد میزان رضایت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری از استادان راهنما، مشاور خود درسطح بالا بود و به ترتیب ۸/۸۶ درصد و ۹/۸۴ درصد رضایت داشتند. بین متغیرهای جنسیت و مقطع تحصیلی دانشجویان و میزان رضایت آنان از استاد راهنما، مشاور ارتباط معنی داری وجود نداشت(۰۵/۰p>). همچنین بین متغیرهای سن، نوع مطالعه و وضعیت پایان نامه با میزان رضایت آنان از اساتید راهنما، مشاور ارتباط معنی داری مشاهده شد(۰۵/۰p<). یافته ها بیانگر این بود که دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران رضایت مطلوبی از نحوه ی هدایت پایان نامه ها توسط اساتید راهنما و مشاور داشتند. پیشنهاد می شود به توانمندسازی دانشجویان دراجرای پایان نامه توجه بیشتری گردد و مطالعات بیشتری در سطح دانشگاه صورت گیرد.

Authors

کیانوش عبدی

عضو هیات علمی، گروه مدیریت توانبخشی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران،تهران، ایران.

محمد عرب

گروه آموزشی علوم مدیریت واقتصاد بهداشت ، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران، ایران

علی اکبری ساری

گروه آموزشی علوم مدیریت واقتصاد بهداشت ، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران،تهران، ایران

فاطمه عادلی نژاد

کارشناس ارشد علوم اجتماعی، معاونت تحقیقات و فناوری ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،تهران، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :