سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پوشش نوین کامپوزیتی فلوئورآپاتیت / نیوبیوم برای اندوایمپلنت‌های دندانی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,015

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMES02_003

Index date: 10 August 2012

پوشش نوین کامپوزیتی فلوئورآپاتیت / نیوبیوم برای اندوایمپلنت‌های دندانی abstract

در صورت بالابودن نرخ انحلال پوشش هیدروکسی آپاتیت تثبیت ایمپلنت در بافت بدن به خوبی صورت نمی‌گیرد. یکی از راههای موثر در کاهش نرخ انحلال، جایگزینی گروه‌های هیدروکسیل در ساختار هیدروکسی آپاتیت با یون فلوئور است که منجر به شکل‌گیری ترکیب جدیدی با عنوان فلوئور‌آپاتیت می‌شود. در این پژوهش پودر فلوئوراپاتیت به روش آلیاژسازی مکانیکی تهیه شد. پودر کامپوزیتی فلوئورآپاتیت شامل زمینه‌ هیدروکسی آپاتیت و 25 درصد نیوبیوم که به صورت ذرات فیلر درآن توزیع شده بود، به صورت پوشش کامپوزیتی بر روی سطح زیرلایه فولاد زنگ نزن 316 ال با تکنیک پاشش پلاسمایی نشانده شد. تکنیک پراش پرتو ایکس (XRD) به منظور ارزیابی فازهای موجود در ترکیب مورد استفاده قرار گرفت. مورفولوژی و ریزساختار به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) بررسی شد. نتایج نشان داد که حضور 25 درصد نیوبیوم به عنوان استحکام دهنده در پوشش نقش مثبتی را در کاهش میزان ترک ها در سطح پوشش و فشردگی و پیوستگی بهتر پوشش و زیرلایه بازی می کند. همچنین در مقایسه با پوشش فلوئورآپاتیت، پوشش کامپوزیتی فلوئورآپاتیت/ 25% نیوبیوم به نحو موثری چگالی جریان خوردگی زیرلایه را کاهش داد

پوشش نوین کامپوزیتی فلوئورآپاتیت / نیوبیوم برای اندوایمپلنت‌های دندانی Keywords:

پوشش کامپوزیتی فلوئور آپاتیت / نیوبیوم , پاشش پلاسمایی , مورفولوژی , زیرلایه فولاد زنگ نزن 316L

پوشش نوین کامپوزیتی فلوئورآپاتیت / نیوبیوم برای اندوایمپلنت‌های دندانی authors

احسان محمدی زهرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد- دانشگاه صنعتی اصفهان.

محمدحسین فتحی

دانشیار، دانشکده مهندسی مواد- دانشگاه صنعتی اصفهان

امیر زمردیان

کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی مواد- دانشگاه صنعتی اصفهان.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. L. Reclaru, R. Lerf, P. Y. Eschler, A. Blatter, ...
. H. Kim, Y. Kong, C. Bae, Y. Noh, H. ...
. M. H. Enayati, M. H. Fathi, A. Zomorodian, _ ...
. M. H. Fathi, E. Mohammadi Zahrani, "Fabrication and charac ...
. I. Nikcevic, V. Jovanovich, M. Metric, Z. Nedic, D. ...
- M.T. Carayon and J.L. Lacout "Study of the Ca/P ...
- S. Kannan" Elec trochemical charac terization of hy droxyapatite ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پوشش نوین کامپوزیتی فلوئورآپاتیت / نیوبیوم برای اندوایمپلنت‌های دندانی" توسط احسان محمدی زهرائی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد- دانشگاه صنعتی اصفهان.؛ محمدحسین فتحی، دانشیار، دانشکده مهندسی مواد- دانشگاه صنعتی اصفهان؛ امیر زمردیان، کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی مواد- دانشگاه صنعتی اصفهان. نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوشش کامپوزیتی فلوئور آپاتیت / نیوبیوم، پاشش پلاسمایی، مورفولوژی ، زیرلایه فولاد زنگ نزن 316L هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1015 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در صورت بالابودن نرخ انحلال پوشش هیدروکسی آپاتیت تثبیت ایمپلنت در بافت بدن به خوبی صورت نمی‌گیرد. یکی از راههای موثر در کاهش نرخ انحلال، جایگزینی گروه‌های هیدروکسیل در ساختار هیدروکسی آپاتیت با یون فلوئور است که منجر به شکل‌گیری ترکیب جدیدی با عنوان فلوئور‌آپاتیت می‌شود. در این پژوهش پودر فلوئوراپاتیت به روش آلیاژسازی مکانیکی تهیه شد. پودر کامپوزیتی فلوئورآپاتیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پوشش نوین کامپوزیتی فلوئورآپاتیت / نیوبیوم برای اندوایمپلنت‌های دندانی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.