بهینه سازی فرآیند اسیدشویی و حذف محصولات جانبی در سنتز احتراقی نانو ذرات تیتانیوم دی براید
Publish place: The fourth joint conference of the Association of Metallurgical Engineers and the Iranian Foundry Association
Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 806
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMES04_390
تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391
Abstract:
در سنتز نانوذرات تیتانیوم دی براید به روش سنتز احتراقی ، علاوه بر محصول اصلی تیتانیوم دی براید ، ناخالصی های اکسید منیزیم به عنوان ناخالصی اصلی و برات منیزیم و تیتانات منیزیم به عنوان ناخالصی های فرعی بوجود می آید. اگرچه حذف اکسید منیزیم در مطالعات پیشین حاصل شده است، ولی حذف برات منیزیم و مخصوصاً فاز اسپینل تیتانات منیزیم، که در مقابل اسید مقاوم است، و تولید محصول تیتانیوم دی براید با خلوص مطلوب بطور مطلوب صورت نگرفته است. در این تحقیق، پارامترهای موثر بر اسیدشویی محصول سنتز شامل نوع اسید، آسیاکاری و دمای اسیدشویی مورد مطالعه قرار گرفت . اسید نیتریک و کلریدریک بصورت تکی و یا پی در پی و بصورت افزایش مرحله ای مورد استفاده قرار گرفتند. دمای اسید شویی بین دمای محیط و 85 درجه سلسیوس و زمان آسیا کاری در آسیای ماهواره ای بین صفر تا سی دقیقه انتخاب شد. شرایط بیهنه برای نمونه آسیا کاری شده و سپس اسید شویی با اسید نیتریک در دمای 85 درجه سلسیوس و pH برابر یک بدست آمد. محصول بدست آمده نانوذرات تیتانیوم دی براید با خلوص 70 درصد بود.
Keywords:
Authors
عطیه نکاهی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی،
وندا میلانی
دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانش
صادق فیروزی
استادیار - دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :