سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,404

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SEE05_095

Index date: 16 September 2006

ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی abstract

ضریب اضافه مقاومت برای اولین بار توسط انجمن مهندسین سازه کالیفرنیا (SEAOC) و آیین نامه UBC در سال 1988 معرفی شد. در آیین نامه 2800 ایران این ضریب برای اولین بار در ویرایش دوم و در ترکیبات بار ویژه و فرمول تخمین ماکزیمم تغییر مکان جانبی محتمل معرفی گشت، این ضریب یکی از پارامترهای موثر در تعیین ضریب رفتار سازه می باشد که خود وابسته به پارامترهای ضریب اضافه مقاومت طراحی، ضریب اضافه مقاومت مصالح و ضریب اضافه مقاومت سیستم می باشد. با استفاده از تحلیل پوش آور و ترسیم منحنی ظرفیت سازه می توان ضریب اضافه مقاومت سیستم را بدست آورد. برای این منظور ابتدا منحنی ظرفیت سازه استخراج شده و سپس منحنی دو خطی معادل آن تعیین می شود. با توجه به این منحنی دوخطی و یک سری ضرایب اصلاح ضریب اضافه مقاومت واقعی سیستم بدست می آید. در این تحقیق پنج سازه سه، پنج، هفت ، نه و دوازده طبقه قاب خمشی فولادی بوسیله نرم افزار 2000SAP تحت آنالیز استاتیکی غیر خطی قرار گرفته و منحنی ظرفیت آنها تعیین گشته است. سپس با استفاده از منحنی های مذکور، پارامترهایی که ضریب اضافه مقاومت به آنها وابسته است جهت تعیین ضریب اضافه مقاومت نهایی بدست آمده است. ضرایب بدست آمده با ضرایب اضافه مقاومت معرفی شده در آیین نامه های 1997UBC و آیین نامه 2800 ویرایش دوم و سوم مقایسه شدند. نتایج این مقایسه حاکی از آن است که آیین نامه 2800 مقدارمحافظه کارانه ای برای ضریب اضافه مقاومت در نظر گرفته است و UBC مقادیر معقولانه تری برای این ضریب قایل شده است.

ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی Keywords:

ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی authors

رامین تقی نژاد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه

سیدادریس جوادین

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-AISC, Load and Resistance Factor Design Specification for Structural Steel ...
-UBC 1997, Uniform Building Code, Volume 2, Structure Engineering Design ...
-Peter Fajfar, A Nonlinear Analysis Method for Performance Based Seismic ...
-Uang, C.-M. Establishing R (or Rw) and Cd Factors for ...
- Computers and Structures Inc. (CSI), SAP2000 Three Dimensional Static ...
- Jeffrey Berman, Michel Bruneau, Plastic Analysis and Design of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی" توسط رامین تقی نژاد، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه؛ سیدادریس جوادین، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضریب اضافه مقاومت، تحلیل استاتیکی غیرخطی، سیستم قاب خمشی، آیین نامه 2800 هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4404 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ضریب اضافه مقاومت برای اولین بار توسط انجمن مهندسین سازه کالیفرنیا (SEAOC) و آیین نامه UBC در سال 1988 معرفی شد. در آیین نامه 2800 ایران این ضریب برای اولین بار در ویرایش دوم و در ترکیبات بار ویژه و فرمول تخمین ماکزیمم تغییر مکان جانبی محتمل معرفی گشت، این ضریب یکی از پارامترهای موثر در تعیین ضریب رفتار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.