سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر محل وصله آرماتور ستون در میزان آسیب پذیری پلهای بتنی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,431

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SEE05_201

Index date: 16 September 2006

بررسی اثر محل وصله آرماتور ستون در میزان آسیب پذیری پلهای بتنی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی abstract

آیین نامه های معتبر در طراحی لرزه ای پل مانند CALTRANS و AASHTO قرار دادن وصله آرماتور در محل لنگر خمشی حداکثر را توصیه نمی کنند. لغزش آرماتور درمحل وصله و همچنین ریختن پوشش بتن تحت بارهای سیکلی باعث کاهش مقاومت خمشی می شود. در محل وصله ترکهای کوچک طولی در بتن با رسیدن به کرنش فشاری 0.002 ایجاد می شوند و ازتوانایی وقابلیت بتن در مهار آرماتور می کاهد. با توجه به این نکته که بسیاری از . ستونهای پلهای بتنی موجود در کشور درپای ستون دارای وصله می باشند، اهمیت مطالعه برروی محل قرارگیری وصله درمیزان آسیب پذیری پلها بسیار ضروری می باشد. در این مقاله یک پل موجود دراهواز که دارای سه دهانه به طول 15-45-15 متر می باشد مورد بررسی قرار می گیرد. پل مورد نظر تحت تحلیل دینامیکی غیر خطی با استفاده از رکوردهای سه زلزله ناغان ،طبس و السنترو قرار گرفته و اثر تغییر محل وصله از پای ستون به وسط ستون در کاهش خسارت وارده به پل بررسی می شود. نتایج تحقیق نشان می دهد که انتقال محل وصله از پای ستون به وسط ستون خسارت وارده به پل را به شدت کاهش می دهد.

بررسی اثر محل وصله آرماتور ستون در میزان آسیب پذیری پلهای بتنی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی Keywords:

بررسی اثر محل وصله آرماتور ستون در میزان آسیب پذیری پلهای بتنی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی authors

اکبر واثقی

استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ایران

امیر سیدخوئی

کارشناس ارشد مهندسی سازه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سیدخوئی- امیر.، ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای پل چند دهانه ...
Kim T-H, Lee K-M, Chung Y-S, Shin H-M, ،Seismic performance ...
Priestley, M. J. N., and F. Seible (1994).، Seismic Assessment ...
ATC 32:، Improved Seismic Design Criteria for California Bridges: Provisional ...
California Department of Transportation (1994).، Initial and S upplementary Bridge ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر محل وصله آرماتور ستون در میزان آسیب پذیری پلهای بتنی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی" توسط اکبر واثقی، استادیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ایران؛ امیر سیدخوئی، کارشناس ارشد مهندسی سازه نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پل، وصله آرماتور،آسیب پذیری، تحلیل دینامیکی هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3431 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آیین نامه های معتبر در طراحی لرزه ای پل مانند CALTRANS و AASHTO قرار دادن وصله آرماتور در محل لنگر خمشی حداکثر را توصیه نمی کنند. لغزش آرماتور درمحل وصله و همچنین ریختن پوشش بتن تحت بارهای سیکلی باعث کاهش مقاومت خمشی می شود. در محل وصله ترکهای کوچک طولی در بتن با رسیدن به کرنش فشاری 0.002 ایجاد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر محل وصله آرماتور ستون در میزان آسیب پذیری پلهای بتنی با استفاده از تحلیل دینامیکی غیر خطی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.