تاثیر نقش مدیریت اینترنت اشیا به عنوان فناوری های سازگار با محیط زیست در گسترش و بهبود تجارت

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 197

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_ESTJ-24-4_005

تاریخ نمایه سازی: 1 بهمن 1401

Abstract:

زمینه و هدف: منظور از فناوری های سازگار با محیط زیست به کالا و خدمات، قوانین، راهبردها و سیاست هایی اشاره دارد که سبب کاهش یا رفع آسیب رسیدن به محیط زیست یا اکوسیستم شود. لذا این تحقیق با هدف بررسی تاثیر نقش مدیریت اینترنت اشیا به عنوان فناوری های سازگار با محیط زیست در گسترش و بهبود تجارت انجام گرفت. روش بررسی: این مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی بوده که در سال ۱۴۰۰انجام گردید. ابزار گردآوری اطلاعات در این مطالعه با استفاده از پرسشنامه بود. حجم نمونه این پژوهش، ۳۸۵ نفر است که سن بیشتر آنها بین ۳۰تا ۳۹ سال می باشد. در مطالعه حاضر روایی و پایایی پرسشنامه به ترتیب برابر ۸۲/۰ و ۸۶/۰ به دست آمد. برای تحلیل داده ها در این پژوهش از نرم افزار آماری SPSS ورژن ۲۱ و روشهای آمار توصیفی (میانگین ، انحراف معیار ) و استنباطی آزمون T تک نمونه ای استفاده شده است. یافته ها: یافته های حاصل از پژوهش نشان داد که بین مدل شبکه ای اینترنت اشیا و مشارکت اکوسیستم ها ارتباط معنی داری وجود داشت (۰۵/۰>P). همچنین نتایج نشان داد که بین تعاملات اکوسیستم های  تجارت الکترونیک ارتباط معنی داری وجود داشت (۰۵/۰>P).. بحث و نتیجه گیری:  به طور کلی نتایج نشان داد که بین تعاملات اکوسیستم های  تجارت الکترونیک با استفاده از معماری اینترنت اشیا سازگار با محیط زیست رابطه معناداری وجود دارد.

Keywords:

فناوری های سازگار با محیط زیست , اینترنت اشیا , بهبود تجارت

Authors

لیلا رحیمی نسب

دکتری رشته مدیریت بازرگانی، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران ایران.

حسین وظیفه دوست

استاد گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران ایران. (مسوول مکاتبات)

کریم حمدی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Saeidian, Fatemeh, ۲۰۱۷, Internet of Things and ۵G, the founders ...
  • Bonte, P., Ongenae, F., De Backere, F., Schaballie, J., Arndt, ...
  • Chandrasekaran, V., & Subramanian, L. (۲۰۱۷). A Decentralized PKI In ...
  • Dijkman, R. M., Sprenkels, B., Peeters, T., & Janssen, A. ...
  • نمایش کامل مراجع