ترامپ، جهت گیری «امریکا اول» و اخلال در تجارت بین الملل (۲۰۱۷-۲۰۱۹)
Publish place: International Political Economy Studies، Vol: 2، Issue: 1
Publish Year: 1398
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 218
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_IPES-2-1_012
Index date: 22 February 2023
ترامپ، جهت گیری «امریکا اول» و اخلال در تجارت بین الملل (۲۰۱۷-۲۰۱۹) abstract
در پی روی کار آمدن دونالد ترامپ، سیاست خارجی آمریکا با جهت گیری نوآورانه ای به ویژه در ارتباط با اقتصاد بین الملل روبرو شد. در این زمینه، آموزه «آمریکا اول» که لزوم توجه فزاینده به آمریکاگرایی در برابر جهان گرایی را تجویز می کرد؛ پی آمدهای مهمی را برای اقتصاد این دولت، روابط اقتصادی با دیگر دولت ها به ویژه چین، اروپا و اقتصاد جهانی به همراه داشت. در واقع، سیاست های حمایت گرایانه اقتصادی وی دورنمای پر ابهامی را برای تجارت بین الملل رقم زده که تامل در مورد آثار و ویژگی های آن در دستورکار این نوشتار قرار دارد. بر این اساس سوال اصلی این تحقیق عبارتست از اینکه: جهت گیری سیاست خارجی آمریکا در دوره ترامپ بر محور «اولویت بخشی به منافع امریکا» (امریکا اول) طی بازه زمانی ۲۰۱۹-۲۰۱۷ چگونه بر تجارت بین الملل تاثیرگذار بوده است؟ در پاسخ، فرضیه مورد نظراینکه: جهت گیری خارجی امریکا در دوره زمانی ۲۰۱۹-۲۰۱۷ بر محور «اولویت منافع امریکا» با تکیه بر ناسیونالیسم اقتصادی و اتخاذ سیاست های حمایتی تجاری، الگوهای تعامل تجاری این دولت با بازیگران محوری تجارت جهانی خصوصا چین و اروپا را با تنش مواجه ساخته که دامنه این روند در کوتاه مدت بر روند رشد تجارت بین الملل تاثیر منفی داشته است.
ترامپ، جهت گیری «امریکا اول» و اخلال در تجارت بین الملل (۲۰۱۷-۲۰۱۹) Keywords:
ترامپ، جهت گیری «امریکا اول» و اخلال در تجارت بین الملل (۲۰۱۷-۲۰۱۹) authors
سیداصغر کیوان حسینی
دانشیار روابط بین الملل، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران. ایران.
سید امیرسینا نورانی
دانش آموخته کارشناسی ارشد مطالعات منطقه ای در گرایش آمریکا شمالی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :