کاربرد مدل فرکتال غلظت-مساحت در تمایز زون های دگرسانی هیدروترمال کمان ماگمایی سنوزوئیک کرمان با استفاده از تصاویر ASTER
Publish place: Journal of Mineral Resource Engineering، Vol: 8، Issue: 1
Publish Year: 1402
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 191
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_MHRE-8-1_002
Index date: 1 March 2023
کاربرد مدل فرکتال غلظت-مساحت در تمایز زون های دگرسانی هیدروترمال کمان ماگمایی سنوزوئیک کرمان با استفاده از تصاویر ASTER abstract
در این تحقیق با ترکیب روش های آنالیز مولفه های اصلی و فرکتال غلظت- مساحت، زون های دگرسانی هیدروترمال موجود در منطقه تفکیک و عملکرد روش به صورت نقطه ای ارزیابی شده است. آنالیز مولفه های اصلی الگوریتم توانمندی برای جدایش زون های دگرسانی با استفاده از تصاویر ماهواره ای است که در این آنالیز استفاده شده است ولی جدایش دقیق زون های دگرسانی از یکدیگر هدف مورد نظر این تحقیق است که برای این منظور مدل فرکتال غلظت- مساحت با آنالیز مولفه های اصلی تلفیق شد تا تمایز نقطه ای دگرسانی ها بررسی شود. نتایج به دست آمده با استفاده از ماتریس درهم آمیختگی، تابع خطای حذف، تابع خطای انجام و پارامتر صحت کل مورد ارزیابی قرار گرفت. تابع خطای حذف بر روی نتایج این تحقیق نشان می دهد که مدل ترکیبی استفاده شده خطای ۱۶/۵۴ درصد برای جدایش زون آرژیلیک دارد و این بدان معنی است که ۱۶/۵۴ درصد از پیکسل هایی که متعلق به زون آرژیلیک بوده اند به اشتباه در زون های دیگر طبقه بندی شده اند که بیشترین سهم متعلق به زون فیلیک است. نتایج بیان می کند مدل فرکتال غلظت- مساحت توانسته است هر کدام از دگرسانی های فیلیک، آرژیلیک و پروپیلیتیک را در منطقه شناسایی کند، اما به دلیل اینکه کانی های شاخص دگرسانی فیلیک و آرژیلیک اثر انگشت طیفی مشابهی دارند، مدل فرکتال غلظت- مساحت قادر به تفکیک دقیق این دو دگرسانی نبوده است.
کاربرد مدل فرکتال غلظت-مساحت در تمایز زون های دگرسانی هیدروترمال کمان ماگمایی سنوزوئیک کرمان با استفاده از تصاویر ASTER Keywords:
کاربرد مدل فرکتال غلظت-مساحت در تمایز زون های دگرسانی هیدروترمال کمان ماگمایی سنوزوئیک کرمان با استفاده از تصاویر ASTER authors
سعید مجدی فر
استادیار، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اراک، اراک
نسترن استادمهدی عراق
دانشجوی دکترا، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اراک، اراک
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :