شناسایی پیشران های استراتژیک موثر بر ایجاددانشگاه کارآفرین (با رویکرد فراترکیب)
Publish place: KARAFAN، Vol: 19، Issue: 2
Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 191
This Paper With 33 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_KARFN-19-2_002
تاریخ نمایه سازی: 14 اسفند 1401
Abstract:
این پژوهش با هدف شناسایی پیشران های استراتژیک موثر بر ایجاد دانشگاه کارآفرین از طریق تحلیل و ترکیب پژوهش های پیشین و بر اساس مطالعه نظام مند پژوهش های منتشرشده در پایگاه های معتبر ملی و بین المللی از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۲۰ میلادی انجام شد و تعداد ۶۵۲ مقاله برای مرور اولیه به دست آمد. با در نظر گرفتن معیارهای ورود و خروج از مطالعه، تعداد ۱۲۵ مقاله به صورت تمام متن بررسی شد. نتیجه بررسی نظام مند پژوهش های منتخب با روش تحقیق کیفی (فراترکیب) منجر به شناسایی ۹۹ مشخصه، ۱۵ زیر مولفه و ۴ مولفه شد که به عنوان پیشران های استراتژیک دانشگاه کارآفرین مورد توجه قرار گرفت. یافته ها، موید آنست که پیشران های استراتژیک به عنوان پارامترهای تعیین کننده دانشگاه کارآفرین ارتباط تنگاتنگی با مولفه های استراتژی کارآفرینانه، رهبری متعهدانه، ظرفیت های درونی و شرایط محیطی دارد. رتبه بندی مشخصه های مربوط بر اساس تحلیل صورت گرفته به کمک آنتروپی شانون نشان می دهد مشخصه های: منابع انسانی کارآفرین، رهبری با تعهد و گرایش به کارآفرینی، سرمایه مالی، شیوه و سبک متمایز مدیریت، منابع فیزیکی و منابع تجاری نرم و سخت، بالاترین رتبه را در بین مشخصه های استنتاج شده دارا می باشند. نتایج این پژوهش درک عمیق تر از ادبیات موجود در دانشگاه های کارآفرین در زمینه مربوط را با سازمان دهی مولفه های آن به صورتی جامع، منسجم و نظام یافته ارائه می دهد.
Keywords:
Authors
سیده جمیله مدرسی
دکتری تخصصی رشته مدیریت آموزشی، عضو هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه فنی و حرفه ای، یزد، ایران و دانش آموخته دکتری دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.
عباس عباس پور
دکتری تخصصی مدیریت منابع انسانی، استاد تمام، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران.
اسیه السادات مدرسی سریزدی
دکتری برنامه ریزی درسی، گروه علوم انسانی، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :