سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تبیین جایگاه تاسیس پایگا ههای گردشگری جغرافیایی در توسعه پایدار بوم گردشگری ایران

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 741

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

QESHM01_127

Index date: 17 September 2012

تبیین جایگاه تاسیس پایگا ههای گردشگری جغرافیایی در توسعه پایدار بوم گردشگری ایران abstract

گردشگری جغرافیایی(ژئوتوریسم) یکی از زیر شاخ ههای تخصصی بوم گردشگری (اکوتوریسم) است که به معرفی پدیده های زمین شناسی به گردشگران با حفظ هویت مکانی آنها م یپردازد(صبور، 1387 ، آشنایی با ژئوتوریسم، www.didar.com) توجه به گردشگری جغرافیایی گزینه بسیار مناسبی جهت توسعه پایدار گردشگری در دنیا محسوب م یگردد چراکه هدف آن حفظ منابع گردشگری در مقاصد است. طبیعت دائما توسط عوامل فرسایشی طبیعی آبی و بادی، متنوع و دگرگون شده واین امر بدون دخالت انسان صورت م یگیرد. در گردشگری جغرافیایی سعی می شود پدیده های طبیعی و تماشایی زمین شناسی چه از نظر تخصصی و چه از لحاظ جاذبه های عمومی برای معرفی به گردشگران مورد بررسی قرار گیرند. در واقع هر محلی که به خاطر شرایط ویژه خود مانند پدید ههای زمین شناسی - زیست محیطی، پوشش گیاهی و دیگر زیبایی های طبیعی مورد بازدید قرار گیرد در این زیر شاخه بوم گردشگری می گنجد. در ایران رخدادهای متعدد در دوران های مختلف زمین شناسی روی داده و پدید ههای جذاب زمین شناسی در کل این سرزمین رخ نموده است و از آنجا که با هر جابه جایی که با اهداف مختلف انجام م یشود، اعم از سفر تفریحی، کاری و یا علمی - آموزشی به طور عمده 3 با تغییر به رخدادهای زمین شناسی نیز مواجه خواهیم شد، لذا توجه ویژه به این رویدادهای زمین شناسی و نحوه ایجاد آن ها به عنوان جاذبه های منحصربه فرد گردشگری جغرافیایی لزوم تاسیس پایگاه های گردشگری جغرافیایی را جهت برنامه ریزی، توسعه ، نظارت تخصصی و جذب سرمایه گذاری در این حوزه در کشورمان ایران کاملا محسوس م ینمایاند. این مقاله کوشش اندیشگی است که به روش تحقیق کتابخان های پیشنهاد تاسیس پایگاه های گردشگری جغرافیای در ایران را به فراخور پدیده های زمین شناسی در مناطق مختلف جغرافیایی کشور مطرح می نماید.

تبیین جایگاه تاسیس پایگا ههای گردشگری جغرافیایی در توسعه پایدار بوم گردشگری ایران Keywords:

گردشگری جغرافیایی , پدیده های زمی نشناسی , پایگاه های گردشگری جغرافیایی

تبیین جایگاه تاسیس پایگا ههای گردشگری جغرافیایی در توسعه پایدار بوم گردشگری ایران authors

دلارام کی منش

کارشناس ارشد و کارشناس مسئول اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگ

مژگان گلزار طزرجانی

کارشناس ارشد و کارشناس مسئول اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگ

مقاله فارسی "تبیین جایگاه تاسیس پایگا ههای گردشگری جغرافیایی در توسعه پایدار بوم گردشگری ایران" توسط دلارام کی منش، کارشناس ارشد و کارشناس مسئول اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگ؛ مژگان گلزار طزرجانی، کارشناس ارشد و کارشناس مسئول اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگ نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی قشم و چشم انداز آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری جغرافیایی، پدیده های زمی نشناسی ،پایگاه های گردشگری جغرافیایی هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 741 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری جغرافیایی(ژئوتوریسم) یکی از زیر شاخ ههای تخصصی بوم گردشگری (اکوتوریسم) است که به معرفی پدیده های زمین شناسی به گردشگران با حفظ هویت مکانی آنها م یپردازد(صبور، 1387 ، آشنایی با ژئوتوریسم، www.didar.com) توجه به گردشگری جغرافیایی گزینه بسیار مناسبی جهت توسعه پایدار گردشگری در دنیا محسوب م یگردد چراکه هدف آن حفظ منابع گردشگری در مقاصد است. طبیعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تبیین جایگاه تاسیس پایگا ههای گردشگری جغرافیایی در توسعه پایدار بوم گردشگری ایران با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.