سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکردی جدید در نظام آموزشی با طوفان فکری در دانش آموزان

Publish Year: 1400
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 285
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EBRCCONF01_1020

Index date: 19 April 2023

رویکردی جدید در نظام آموزشی با طوفان فکری در دانش آموزان abstract

به دلیل تحولات در جنبه های علمی، اقتصادی و اجتماعی زندگی و همچنین انقلاب ارتباطات ناشی از توسعه دانش و جهانی شدن، جهان در حال تبدیل شدن به یک روستای کوچک است. در پاسخ به این تحولات و چالش ها، لازم بود نسلی آماده شود که بتواند با تغییر روش های سنتی یادگیری و تدریس و نیز تمرکز بر ارائه آموزش های مناسب در سبک های تفکر به دانش آموزان، توان مقابله با آن چالش ها را داشته باشد. در رابطه با تدریس نیز روش های متعددی برای ایجاد خلاقیت ذهنی و پرورش ایده وجود دارد از جمله ی این روش ها می توان به طوفان فکری اشاره نمود، طوفان یا به عبارتی دیگر بارش مغزی عملیاتی است که که از جانب معلم مورد استفاده قرار می گیرد. بارش مغزی به این صورت انجام می شود که یک عبارت یا سوال عنوان شده سپس دانش آموزان در بحث شرکت می کنند و هر کدام نظرات و ایده های خود را ارائه می نمایند. شرکت در بحث و تلاش برای ارائه ی ایده های ناب در رقابت سازنده با سایر همکلاسی ها دانش آموزان را تشویق می کند به خلق ایده های نو و تازه. هدف از این تحقیق تبیین نحوه ی آموزش طوفان فکری در آموزش دوران ابتدایی می باشد.

رویکردی جدید در نظام آموزشی با طوفان فکری در دانش آموزان Keywords:

رویکردی جدید در نظام آموزشی با طوفان فکری در دانش آموزان authors

جمیله جدگال

کارشناسی حقوق دانشگاه پیام نور چابهار

هاجر پورمند

کاردانی آموزش ابتدایی دانشگاه تربیت معلم رسالت زاهدان

زهرا پورمند

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد سراوان

حمیداله سیدزاده

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد سراوان

مقاله فارسی "رویکردی جدید در نظام آموزشی با طوفان فکری در دانش آموزان" توسط جمیله جدگال، کارشناسی حقوق دانشگاه پیام نور چابهار؛ هاجر پورمند، کاردانی آموزش ابتدایی دانشگاه تربیت معلم رسالت زاهدان؛ زهرا پورمند، کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد سراوان؛ حمیداله سیدزاده، کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد سراوان نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بارش مغزی، روش تدریس، طوفان فکری، یادگیری، دانش آموزان ابتدایی هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 285 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به دلیل تحولات در جنبه های علمی، اقتصادی و اجتماعی زندگی و همچنین انقلاب ارتباطات ناشی از توسعه دانش و جهانی شدن، جهان در حال تبدیل شدن به یک روستای کوچک است. در پاسخ به این تحولات و چالش ها، لازم بود نسلی آماده شود که بتواند با تغییر روش های سنتی یادگیری و تدریس و نیز تمرکز بر ارائه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی طوفان طبقه بندی شده است.