سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکانیابی پایانه های باری برونشهری با استفاده از یک مدل تلفیقی سطحی و شبکه ای

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,749

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_144

Index date: 18 September 2006

مکانیابی پایانه های باری برونشهری با استفاده از یک مدل تلفیقی سطحی و شبکه ای abstract

یکی از مسائل مهم سیستم حمل و نقل جاده ای مکانیابی بهینه برای استقرار و تاسیس پایانه های باربری برونشهری بر اساس کمینه سازی مسافت بین مبادی (پایانه باربری) و مقاصد ( مراکز تولید و مصرف) است. تا کنون روشها و مدلهای بسیاری برای پاسخ به مساله مکانیابی تسهیلات ارایه شده اند که عموما از یک ساختار ریاضی برای بهینه سازی یک تابع هدف تحت شرایط مفروض برخوردارند. از دیدگاه جغرافیایی می توان این مدلها را به دو طبقه اصلی مکانیابی در سطح و شبکه تقسیم بندی کرد که در حالت اول یک محیط پیوسته برای نقاط بالقوه در نظر گرفته می شود و در حالت دوم مطلوبیت های مکانی در روی شبکه تعریف شده ای تعیین می گردد در این کار پژوهشی سعی شده است با ارائه یک روش دو مرحله ای برای مکانیابی پایانه های باری بین شهری از مزایای هر دو روش سطحی و شبکه ای بهره گرفته شود. برای این منظور نخست خطوط تمایل سفرهای باری بر حسب تناژ جابجا شده در محدوده مطالعه ترسیم شده و بر اساس این خطوط یک یا چند مرکز ثقل باربری تعیین می گردد. یپس مجموعه ای از نقاط بالقوه مناسب برای پایانه ها در روی شبکه در نزدیکترین فاصله نسبت به مرکز ثقل انتخاب می شوند. این نقاط باید حائز مطلوبیت های ذاتی یک پایانه از قبیل مساحت کافی، قیمت مناسب از شهر، امکان توسعه و دسترسی های مناسب را داشته باشد. در مرحله دوم برای مکانیابی پایانه بر روی شبکه از مدل P-median به عنوان یک برنامه سازی خطی (1،0) استفاده شده است. با استفاده از روش تلفیقی فوق مکانیابی پایانه بار استان قزوین مورد بررسی قرار گرفته است.

مکانیابی پایانه های باری برونشهری با استفاده از یک مدل تلفیقی سطحی و شبکه ای Keywords:

مکانیابی پایانه های باری برونشهری با استفاده از یک مدل تلفیقی سطحی و شبکه ای authors

بهنام امینی

استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی ق

مجید فرجی پور

کارشناس ارشد راه و ترابری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فرجی پور، م، مکانیابی پایانه های باربری برونشهری (مطالعه موردی ...
Revell c . Marks D. liebman j _ c _ ...
toregas c. swain R , Revelle c Bergman L " ...
charch R . Revelle C _ theoratiocal and computational links ...
Love R.F , Truscott W _ G, Walker J . ...
Arnold P . Peeters D . Thomas I . 11 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکانیابی پایانه های باری برونشهری با استفاده از یک مدل تلفیقی سطحی و شبکه ای" توسط بهنام امینی، استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه بین المللی امام خمینی ق؛ مجید فرجی پور، کارشناس ارشد راه و ترابری نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پایانه باری ، مکانیابی ، بهینه سازی ، مساله حمل هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2749 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مسائل مهم سیستم حمل و نقل جاده ای مکانیابی بهینه برای استقرار و تاسیس پایانه های باربری برونشهری بر اساس کمینه سازی مسافت بین مبادی (پایانه باربری) و مقاصد ( مراکز تولید و مصرف) است. تا کنون روشها و مدلهای بسیاری برای پاسخ به مساله مکانیابی تسهیلات ارایه شده اند که عموما از یک ساختار ریاضی برای بهینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکانیابی پایانه های باری برونشهری با استفاده از یک مدل تلفیقی سطحی و شبکه ای با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.