مروری بر سیر توسعه سیستم RMR و تجربه های عملیاتی حاصل از پیاده سازی آن
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 198
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_EKTESHAF-1401-203_003
Index date: 25 April 2023
مروری بر سیر توسعه سیستم RMR و تجربه های عملیاتی حاصل از پیاده سازی آن abstract
روش پامپ و دامپ و پس از آن استفاده از گل سنگین مصرف شدنی، تا سال های زیادی استاندارد و روش معمول حفاری قسمت های ابتدایی چاه در حفاری فراساحلی تلقی می شد. مشکلات متعدد به کارگیری این روش ها، به تدریج راه را برای معرفی تکنولوژی های جدیدتر هموار کردند. با معرفی و به کارگیری تجاری سیستم RMR توسط شرکت AGR، روش استاندارد جدیدی برای حفاری قسمت های اولیه چاه معرفی شد که هرساله جنبه ی جدیدی از مزایای آن مورد استفاده قرار می گیرد. در این پژوهش، در پنج بخش اصلی، ابتدا به مطالعات اولیه ی پیش از اولین استفاده تجاری سیستم RMR پرداخته شده، سپس قدم های اصلی در توسعه این تکنولوژی برشمرده شده و تحقیقات و مدل سازی های پیاده سازی شده در این زمینه تشریح می شوند. سپس تجربه های عملیاتی حاصل شده در گذر زمان بیان می شوند و در انتها به دیگر تکنولوژی های تلفیق شده با این سیستم نیز اشاره می شود. به کارگیری RMR در حفاری قسمت های سطحی، صرفه جویی های چند صد میلیون دلاری در حفاری میادین مختلف دنیا به ارمغان آورده، هزینه توسعه میادین را کاهش داده، چا ه هایی با کیفیت و ایمنی بالاتر در اختیار گذاشته که ظرفیت تولید بالاتری نیز نسبت به چاه های معمول دارا هستند.
مروری بر سیر توسعه سیستم RMR و تجربه های عملیاتی حاصل از پیاده سازی آن Keywords:
سیستم بازیابی گل بدون رایزر , حفاری با گرادیان دوگانه , حفاری با فشار مدیریت شده , حفاری قسمت های ابتدایی , کنترل مخاطرات سطحی , پایداری چاه
مروری بر سیر توسعه سیستم RMR و تجربه های عملیاتی حاصل از پیاده سازی آن authors
امیر زرگرباشی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کیانا پیرواحمدی لنگرودی
دانشجوی کارشناسی مهندسی نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
احمد شیرزادی
شرکت نفت خزر-کارشناسی ارشد مهندسی نفت
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :