سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه رفتار هیسترزیس دیوار های برشی فولادی با فولاد معمولی ساختمانی و فولاد نرم ( فولاد جاذب انرژی)

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,949

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_188

Index date: 18 September 2006

مقایسه رفتار هیسترزیس دیوار های برشی فولادی با فولاد معمولی ساختمانی و فولاد نرم ( فولاد جاذب انرژی) abstract

دیوارهای برشی فولادی یکی از بهترین سیستمهای مقاوم در برابر زلزله هستند که قدرت زیادی در جذب انرژی زلزله دارندو رفتار این دیوارها زمانی ایده ال است که بتوانند انرژی زلزله را در تغییر مکانهای کوچکتر در مرحله پلاستیک میرا کنند و سطح زیر منحنی هیسترزیس آنها زیاد باشد. یکی از راههای رسیدن به این هدف استفاده از ایده فولاد نرم است. در این تحقیق تئوری ایده فولاد نرم بر اساس تئوری اندرکنش ورق و قاب PFI برای دیوارهای برشی فولادی ارائه شده، سپس این تئوری با استفاده از نتایج آزمایشگاهی و المان محدودی مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق برای بررسی از تعدادی از نمونه های آزمایشگاهی تاکاهاشی و همکاران استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که هر گاه دو دیوار برشی فولادی تحت بارگذاری یکسان یکی با فولاد نرم و دیگری با فولاد معمولی ساختمانی طرح شوند، سختی برشی دیوار با فولاد نرم نسبت به دیوار با فولاد معمولی ساختمانی به نسبت مقدار تنش جاری شدگی فولاد معمولی به فولاد نرم افزایش می یابد. همچنین بر اساس این تئوری مقدار تغییر شکل برشی حد الاستیک که سازه در آن وارد مرحله پلاستیک می شود در دیوار با فولاد نرم نسبت به دیوار با فولاد معمولی ساختمانی به نسبت مقدار تنش جاری شدگی فولاد نرم به فولاد معمولی کاهش می یابد این حالت باعث می شود تا سازه در تغییر مکان کمتری وارد ناحیه پلاستیک شده و سطح زیر منحنی هیسرزیس ان زیاد شده و جذب انرژی در آن بالا رود. پیش بینی نتایج برای هر دو دیوار برشی ساده و با سخت کننده یکسان می باشد

مقایسه رفتار هیسترزیس دیوار های برشی فولادی با فولاد معمولی ساختمانی و فولاد نرم ( فولاد جاذب انرژی) Keywords:

دیوار برشی فولادی , فولاد نرم (جاذب انرژی) , منحنی بار افزون , تئوری اندرکنش ورق و دیوار

مقایسه رفتار هیسترزیس دیوار های برشی فولادی با فولاد معمولی ساختمانی و فولاد نرم ( فولاد جاذب انرژی) authors

سعید صبوری

دانشیار دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

سیدرامین اسعد سجادی

دانشجوی دکتری عمران سازه، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سیستمهای مقاوم در برابر بارهای جانبی، طرح اندیشه استفاده از ...
سیستمهای مقاوم در برابر بارهای جانبی، مقدمه ای بر دیوارهای ...
Takahashi, Y ., Takeda, T., Takemoto, Y., and Takagi, M. ...
S abouri- Ghomi, S., Ventura, C. E., Kharrazi, M, (2005)^ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه رفتار هیسترزیس دیوار های برشی فولادی با فولاد معمولی ساختمانی و فولاد نرم ( فولاد جاذب انرژی)" توسط سعید صبوری، دانشیار دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ سیدرامین اسعد سجادی، دانشجوی دکتری عمران سازه، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی فولادی ، فولاد نرم (جاذب انرژی) ، منحنی بار افزون ، تئوری اندرکنش ورق و دیوار هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3949 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دیوارهای برشی فولادی یکی از بهترین سیستمهای مقاوم در برابر زلزله هستند که قدرت زیادی در جذب انرژی زلزله دارندو رفتار این دیوارها زمانی ایده ال است که بتوانند انرژی زلزله را در تغییر مکانهای کوچکتر در مرحله پلاستیک میرا کنند و سطح زیر منحنی هیسترزیس آنها زیاد باشد. یکی از راههای رسیدن به این هدف استفاده از ایده فولاد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه رفتار هیسترزیس دیوار های برشی فولادی با فولاد معمولی ساختمانی و فولاد نرم ( فولاد جاذب انرژی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.