سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازآفرینی نهادی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,177

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICRC01_031

Index date: 28 September 2012

بازآفرینی نهادی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی abstract

دانشگاه محلی برای رسیدن به پیشرفت‌های علمی در تمامی زمینه‌ها است، که دستیابی به این گروه بر پایه معنویت بوده که بر اساس زیر ساختی از معنویت و اخلاق دینی در جامعه دانشگاهی تحقق می‌یابد . که این امرمحقق نخواهد شد مگر آنکه فضای حاکم بر دانشگاه‌ها فضای امر به معروف و نهی از منکر باشد و تلاش همه مسئولین و رؤسای دانشگاه‌ها به . . باید حفظ و احیای این مقوله بحرانی بود و این امر مستلزم آن است که در احیای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها باید از اشخاص متدین و تأثیرگذار که به شکل منطقی و معتدل که با مسائل برخورد می‌کنند استفاده کرد. مسئولین دانشگاه‌ها باید به همان اندازه و می‌دانی که به موضوعات علمی و مسائل آموزشی اساتید و دانشجویان توجه می‌کنند باید نسبت به رفع و پاسخ‌گویی به مسائل فرهنگی اخلاقی آن‌ها نیست برنامه‌ریزی کنند بدان که آن‌ها فرزندان خود بداند. نگارنده گان در راستای شناخت و تبیین فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر و ترویج و همگانی نمودن فرهنگ آن با استفاده از توان و ظرفیت‌های بالقوه دانشگاهی و مراکز آموزش عالی و حوزه‌های علوم دینی و تشویق عموم به امر تحقیق و پژوهش و نقش خانواده در تحکیم معنویات در فرزندان، ارتباط حوزه و دانشگاه اقدام به نگارش چنین مقاله‌ای نموده‌اند . در این مقاله علمی - تحلیلی بر آنیم که به پرسش‌های پی پاسخ به این:1. نقش دانشگاه‌ها در احیا و ترویج و توسعه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه چیست؟ 2. جایگاه اهمیت امر به معروف و نهی از منکر،نقش آن درسالم سازی اجتماع بازاری و دانشگاهی و. . چیست؟ 3. اسدی به کارکنان دانشگاه‌ها تا چه حد در همه نهادینه سازی این پرده واجد می‌تواند نقش استراتژیکی داشته باشد ؟ 4.باید تشکیل بسیج اساتید در دانشگاه و ارتباط نزدیک عضدی با دانشجویان، می‌تواند در اسلامی شدن دانشگاه‌ها تأثیر بسزایی داشته باشد؟ این مقاله که با هدف: الف -تبیینو ارتقا و ترویج فضایل اخلاقی و معروف اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها سطح عمومی جامعه ب- تبیین معروف و بسط آن در دانشگاه‌ها ج - رشد فضای معنوی و گسترش فضای اخلاقی با حاکمیت بخشیدن به ارزش‌های اسلامی در سایه احیا معروفات و امحا منکرات در محیط دانشگاه، دیگر حساسیت و دغدغه‌های فرهنگی و اخلاقی در بین آحاد جامعه و طراحی و برنامه‌ریزی در جهت ایجاد سایت به توسعه به وبلاگهای دینی با استفاده از ( ادبیات وبلاگی) به عنوان مؤثرترین راه امر به معروف و نهی از منکر مجازی و.. به نگارش درآمده است که خود برگ زرینی است که می‌توان با افتخار آن را به فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی تقدیم کرد و ما مدیون کسانی هستیم که در راه به ثمر رسیدن انقلاب شکوهمند اسلامی از جان خود گذشتن کیا به خاطر این عزیزان خود یک امر به معروف است .

بازآفرینی نهادی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی Keywords:

بازآفرینی نهادی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی authors

منصوره کتابچی

مدرس آموزش و پرورش و دانشگاه (کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی)

منیره کتابچی

دستیار علمی گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور خوانسار (کارشناسی ارشد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسلامی اردکانی، سید حسن، (1375)، امر به معروف و نهی ...
ابوالقاسی، حجه الاسلام علی، (1385)، نظارت عمومی، تهران: آتا. ...
- تاجداری، پرویز، (1372)، ریشه یابی تهاجم فرهنگی، تهران: آتا. ...
- خداکرمی زنجانی، ابوعلی، (1375)، نگاهی بر دواصل استوار یا ...
- خمینی، روح الله، (1373)، رساله نوین، ترجمه بخشهایی از ...
_ 1361)، صحیفه نور: مجموعه رهنمودهای حضرت امام خمینی (مقدمه ...
- دهخدا، علی اکبر، (1364)، لغت نامه، تهران: موسسه لغت ...
- سازمان مدارک فرهنگی انقلاب، (1375)، فرهنگ و تهاجم فرهنگی. ...
- سروش، محمد، (1383)، امر به معروف و نهی از ...
- طباطبایی، محمد حسین، (1379)، المیزان فی تفسیر قرآن، تهران: ...
عاملی، شیخ حر، (1403)، وسائل الشیعه، دارالاحیاء التراث. ...
علی بن ابیطالب، امام اول، (1365)، غررالحکم و درالکلم؛ مجموعه ...
- علی بن ابیطالب، امام اول، (1351)، نهج البلاغه، ترجمه ...
- علی بن حسین (ع)، امام چهارم، (1370)، صحیفه سجادیه، ...
لکزایی، نجف(/ستاد دانشگاه)، جزوه درسی ریشه‌های انقلاب اسلامی. ...
- کلینی، محمدبن یعقوب، (1368)، اصول کافی، باترجمه‌وشرح هاشم محلاتی ...
- کورانی، علی، (1374)، امربه معروف ونهی ازمنکر، تهران: دفتر ...
- لکزایی، حبیب (79)پاسخ به پنج سوال تحقیقی، تهران: دفتر ...
- مجلسی، محمد باقر، (1037- 1111ق)، بحار الانوار؛ ترجمه حسن ...
- مطهری، مرتضی، (1350)، جهاد، تهران: صدرا. ...
- مطهری، مرتضی، (1368)، حماسه حسینی، قم: انتشارات صدرا. ...
- مطهری، مرتضی، (1368، حجاب، قم: صدرا. ...
- مطهری، مرتضی، (1368)، ده گفتار(بخش امربه معروف و نهی ...
- مطهری، مرتضی، (1373)، تعلیم و تربیت در اسلام، چاپ ...
- میرعظیمی، سید جعفر، (1374)، دو فریضه بزرگ، قم: صدرا. ...
نمسا، (1383)، امر به معروف و نهی از منکر، تهران: ...
- نوری همدانی آیت‌الله حسین، (1371)، امر به معروف و ...
- نوری، محمد حسین، (1407) مستدرک الوسائل، موسسه آل البیت ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازآفرینی نهادی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی" توسط منصوره کتابچی، مدرس آموزش و پرورش و دانشگاه (کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی)؛ منیره کتابچی، دستیار علمی گروه مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور خوانسار (کارشناسی ارشد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی شهروند مسئول پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله امر به معروف، نهی از منکر، دانشگاه‌ها، احیا، ترویج، نهادینه شدن، تشکل‌ها، جوانان هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1177 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دانشگاه محلی برای رسیدن به پیشرفت‌های علمی در تمامی زمینه‌ها است، که دستیابی به این گروه بر پایه معنویت بوده که بر اساس زیر ساختی از معنویت و اخلاق دینی در جامعه دانشگاهی تحقق می‌یابد . که این امرمحقق نخواهد شد مگر آنکه فضای حاکم بر دانشگاه‌ها فضای امر به معروف و نهی از منکر باشد و تلاش همه مسئولین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازآفرینی نهادی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.