سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه آزمایشگاهی اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از ستون های سنگی از نوع شفته آهکی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,019

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_253

Index date: 18 September 2006

مطالعه آزمایشگاهی اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از ستون های سنگی از نوع شفته آهکی abstract

یکی از روشهای اصلاح خاک های ریزدانه سست استفاده از ستون های سنگی است. در کشور ما ایران، در بسیاری از نقاط ساختمان هایی با تعداد طبقات کم بر روی خاک های ریزدانه سست ساخته می شوند که اصلاح این خاکها با روش های مرسوم بسیار پرهزینه بوده و اقتصادی نمی باشد. به همین منظور استفاده از ستون های سنگی به علت در دسترس بودن مصالح مورد نیاز با هزینه بسیار کم و کارآیی مناسب می تواند اقتصادی باشد. در این مقاله یک مطالعه آزمایشگاهی به منظور ارزیابی عملکرد ستون های سنگی از نوع شفته آهکی برای بهبود ظرفیت باربری خاک های ریزدانه سست و کاهش نشست آنها در اثر بارهای وارده انجام شده است. در این مطالعه تعداد 285 آزمایش مقاومتی روی نمونه های استوانه ای شکل مرکب از ستون شفته آهکی و خاک اطراف، با زمانهای گیرش متفاوت و متغیرهای دیگر انجام گرفته است. ستون شفته آهکی از مخلوط شن، ماسه و رس با دانه بندی مشخص و درصدهای گوناگون آهک تشکیل شده است. به منظور بررسی تاثیر رطوبت بر روی ستونهای مذکور، نمونه ها در سه وضعیت رطوبتی خشک، غیر اشباع و اشباع مورد آزمایش قرار گرفته شده اند. از آزمایش های انجام شده نتیجه گرفته شده است که ستون های سنگی از نوع شفته آهکی با درصدهای آهک بیشتر از 20 و زمانهای گیرش بیشتر از 28 روز، طرفیت باربری زمین را افزایش می دهند. همچنین زمانی که نمونه ها بصورت اشباع مورد آزمایش قرار گرفته شدند، مقاومت نمونه ها به میزان قابل توجهی کاهش یافت

مطالعه آزمایشگاهی اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از ستون های سنگی از نوع شفته آهکی Keywords:

مطالعه آزمایشگاهی اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از ستون های سنگی از نوع شفته آهکی authors

محمدحسین توفیق

دانشیار بخش عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمدرضا ملک پور

دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alper, S., Gozde, I., Recep, Y., Kambiz, R., 2004, Utilization ...
Balaam, N. P. and Poulos, H. G., 1983, The behavior ...
Barksdale, R. D. and Buchus, R. C., 1983, Design and ...
Cai, F., 1992, The study of granular piles reinforced with ...
. Cheng, Z., Jian, H. Y., Jing, P. M., 2002, ...
Gung, X. L., Wen, F. H., 2000, Interaction between columns ...
Huang, W. F., 1999, Interaction between columns inclusion and surrounding ...
Jagdish, _ S., Shigenori, H., Madhira, R. M., 2000, Analysis ...
Juran, I. and Riccobono, O., 1991, Reinforced soft soil with ...
Madhav, M. R., and Vitkar, P. P., 1978, Strip footing ...
1- Narasimha, R. S. and Mathew, P. M., 1996, Permeability ...
Poorooshasb, H. B. and Meyerhof, G. G., 1997, Analysis of ...
Randolph, m. and Wroth, C. P., 1978, Analysis of deformation ...
Seed, H. B. and Reese, L. C., 1957, the action ...
Zhung, Y. C. and Xie, K. H., 2005, Study on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه آزمایشگاهی اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از ستون های سنگی از نوع شفته آهکی" توسط محمدحسین توفیق، دانشیار بخش عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمدرضا ملک پور، دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ستون سنگی ، ظرفیت باربری ، خاک رس ، آهک ، زمان گیرش هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3019 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روشهای اصلاح خاک های ریزدانه سست استفاده از ستون های سنگی است. در کشور ما ایران، در بسیاری از نقاط ساختمان هایی با تعداد طبقات کم بر روی خاک های ریزدانه سست ساخته می شوند که اصلاح این خاکها با روش های مرسوم بسیار پرهزینه بوده و اقتصادی نمی باشد. به همین منظور استفاده از ستون های سنگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه آزمایشگاهی اصلاح خاکهای ریزدانه سست با استفاده از ستون های سنگی از نوع شفته آهکی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.