سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیلی در آمار بارندگی و تشکیل دوره‌های بازگشت ایستگاه دزفول

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,021

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAAD01_016

Index date: 28 September 2012

تحلیلی در آمار بارندگی و تشکیل دوره‌های بازگشت ایستگاه دزفول abstract

بارش که از اصلی‌ترین عناصر اقلیمی هر منطقه به شمار می‌آید. یکی از ویژگی‌های اصلی مناطق خشک و نیمه خشک کنی بارش همراه نوسانات زیاد آن می‌باشد. در خیلی از کشورهای دنیا برنامه‌ریزی‌های کلان و نیز انجام بسیاری از پروژه‌های اقتصادی و عمرانی برمبنای الگوهای دراز مدت بارش قرار دارد. افزایش و یا کاهش بارندگی، مسائلی از قبیل سیل و یا خشک‌سالی را در پی دارد که این موضوع در مدیریت منابع آب و طرح‌های کشاورزی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد. هدف از این تحقیق تعیین دو به بازگشت 2 تا 500 سال و حداکثر بارش محتمل به PMP در دوره آماری 25 ساله از سال 1366 تا 1389 در ایستگاه سینوپتیک سازمان هواشناسی شهرستان دزفول می‌باشد نتایج حاصله نشان می‌دهد که میزان حداکثر بارش محتمل مقداری برابر 4/386 میلی‌متر می‌باشد . نتایج حاکی از میانگین بارش سالانه برابر 321 میلی‌متر ، انحراف معیار 6/105 و ضریب تغییرات سالانه 33 / 0می‌باشد .

تحلیلی در آمار بارندگی و تشکیل دوره‌های بازگشت ایستگاه دزفول Keywords:

تحلیلی در آمار بارندگی و تشکیل دوره‌های بازگشت ایستگاه دزفول authors

موسی محمدپور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامعه شوشتر-دانشکده علوم آب-دانشجوی کارشناس

علی شیرافروس

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول-دانشکده کشاورزی-گروه مهندسی آب-عضو هیئ

مهدی دانش پور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامعه شوشتر-دانشکده علوم آب-دانشجوی کارشناس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آرشیو دفتر فنی شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری ...
اداره کل هواشناشی شهرستان دزفول ایستگاه صفی اباد. ...
بختیاری، ب. 1382. نگرش تحلی بر تغییر اقلیم بارندگی و ... [مقاله کنفرانسی]
تاج بخش، م. و ب. قهرمان. 1388. برآورد حداکثر بارش ...
آ خوشحال، ج. و ح. ع. غیور. 1384. کاربرد مدل ...
علیزاده، ا. 1382. اصول هیدرولوژی کاربردی، چاپ شانزدهم، انتشارات دانشگاه ...
کاآموز، م و ش. عراقی نژاد. 1384. هیدرولوژی پیشرفته. انتشارات ...
میر باقری، س.ا. 1377. هیدرولوژی مهندسی. جلد اول، انتشارات دانشگاه ...
هدایتی دزفولی، ا. 1382. تحلیلی بر تغییرات تاریخ شروع بارش ...
Desa, M.N.M., and Rakhecha, P.R. 2007. Probable mximum precipitation for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیلی در آمار بارندگی و تشکیل دوره‌های بازگشت ایستگاه دزفول" توسط موسی محمدپور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامعه شوشتر-دانشکده علوم آب-دانشجوی کارشناس؛ علی شیرافروس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول-دانشکده کشاورزی-گروه مهندسی آب-عضو هیئ؛ مهدی دانش پور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامعه شوشتر-دانشکده علوم آب-دانشجوی کارشناس نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی باستان شناسی و معماری سازه های آبی دزفول پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دوره بازگشت، هیستوگرام ، بارش سالیانه، MP ، PMF هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2021 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بارش که از اصلی‌ترین عناصر اقلیمی هر منطقه به شمار می‌آید. یکی از ویژگی‌های اصلی مناطق خشک و نیمه خشک کنی بارش همراه نوسانات زیاد آن می‌باشد. در خیلی از کشورهای دنیا برنامه‌ریزی‌های کلان و نیز انجام بسیاری از پروژه‌های اقتصادی و عمرانی برمبنای الگوهای دراز مدت بارش قرار دارد. افزایش و یا کاهش بارندگی، مسائلی از قبیل سیل و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیلی در آمار بارندگی و تشکیل دوره‌های بازگشت ایستگاه دزفول با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.