سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکارهایی برای اشتیاق صنعت گردشگری در شهرستان دزفول با توجه به جاذبه‌های تاریخی و طبیعی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,699

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAAD01_062

Index date: 28 September 2012

راهکارهایی برای اشتیاق صنعت گردشگری در شهرستان دزفول با توجه به جاذبه‌های تاریخی و طبیعی abstract

شهرستان دزفول به عنوان یکی از شهرستان‌های استان خوزستان با برخورداری از پتانسیل‌های بالقوه طبیعی، تاریخی، فرهنگی و روستایی از نقاط مستعد استان برای برنامه‌ریزی بر پایه مطالعات اکو توریسم و ژئوتوریسم است. ازاین‌رو این مقاله در صدد آن است تا با معرفی و شناساندن قابلیت‌ها و ترسیم راهبردهای آینده با اتکا به جاذبه‌های گردشگری این منطقه، زمینه رشد اقتصادی و توسعه منطقه‌ای بر پایه مطالعات ژئوتوریسم را در ابعاد مختلف با نگرش در چارچوب پایداری منابع در این منطقه را مهیا کند. توجه به ژئوتوریسم راهی برای حفظ چشم‌انداز ها و ذخایر طبیعی است و با گسترش آن امکاناتی ایجاد کاربری اقتصادی برای چشم‌اندازهای طبیعی و در نتیجه اعتبارات لازم در جهت حفظ آن‌ها فراهم می‌شود . با چنین نگرشی در این مقاله سعی بر آن بود که به بررسی این موضوع در شهرستان دزفول پرداخت شود نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که قرارگیری دریاچه دز ، رودخانه دز ، در کنار جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی ( پل قدیم دزفول و آسیاب های آبی) مسائل جاذبه‌های طبیعی، منطقه را به صورت یک مکان شاخص و بسیار مستعد جهت کین و گردشگری ( ژئوتوریسم) در راستای توسعه اقتصادی در آورده است. در کنار وجود توان‌های بالقوه گردشگری در شهرستان، راهکارهایی برای توسعه گردشگری در این مقاله بیان کرده و گردشگری می‌تواند به فرصت اشتغال‌زایی خوبی راایجاد نماید. ش

راهکارهایی برای اشتیاق صنعت گردشگری در شهرستان دزفول با توجه به جاذبه‌های تاریخی و طبیعی Keywords:

راهکارهایی برای اشتیاق صنعت گردشگری در شهرستان دزفول با توجه به جاذبه‌های تاریخی و طبیعی authors

مریم سعادتی فرد

آموزش کردن فنی و حرفه ای زمان واحد دزفول - مربی - کارشناسی ارشد علوم اقت

ندا زرعی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول - کارمند - کارشناسی کتابداری

سمانه سعادتی فرد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول - دانشجو - کارشناسی کامپیوتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دوبد، بارون، 1371 سفرنامه لرستان و خوزستان، مترجم محمد حسن ...
رضایی، مهران، 1387، زیان اقتصادی مدیریت ضعف گردشگری، روزنامه سرمایه، ...
kiany.Gholam Reza&khezri nejad , Maryam (2007) students ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکارهایی برای اشتیاق صنعت گردشگری در شهرستان دزفول با توجه به جاذبه‌های تاریخی و طبیعی" توسط مریم سعادتی فرد، آموزش کردن فنی و حرفه ای زمان واحد دزفول - مربی - کارشناسی ارشد علوم اقت؛ ندا زرعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول - کارمند - کارشناسی کتابداری؛ سمانه سعادتی فرد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول - دانشجو - کارشناسی کامپیوتر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی باستان شناسی و معماری سازه های آبی دزفول پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژئو توریسم ، توسعه اقتصادی ، شهرستان دزفول هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1699 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرستان دزفول به عنوان یکی از شهرستان‌های استان خوزستان با برخورداری از پتانسیل‌های بالقوه طبیعی، تاریخی، فرهنگی و روستایی از نقاط مستعد استان برای برنامه‌ریزی بر پایه مطالعات اکو توریسم و ژئوتوریسم است. ازاین‌رو این مقاله در صدد آن است تا با معرفی و شناساندن قابلیت‌ها و ترسیم راهبردهای آینده با اتکا به جاذبه‌های گردشگری این منطقه، زمینه رشد اقتصادی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله راهکارهایی برای اشتیاق صنعت گردشگری در شهرستان دزفول با توجه به جاذبه‌های تاریخی و طبیعی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.