بررسی چالش های ناشی از افزایش نسبت گاز به نفت تولیدی در مخازن نفتی با تمرکز بر تاثیر آن روی ناپایداری جریان: مطالعه موردی
Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 167
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EKTESHAF-1397-155_012
تاریخ نمایه سازی: 31 اردیبهشت 1402
Abstract:
در مخازن نفتی نسبت گاز به نفت از پارامترهای مهم در تولید از مخزن می باشد. در صورت بالا بودن این نسبت۱، میزان نفت تولیدی کاهش یافته وگاهی باعث بسته شدن چاه تولیدی می شود. کنترل نسبت گاز به نفت تولیدی یکی از اصلی ترین موارد موثر بر بهبود تولید نفت و دستیابی به حداکثر میزان نفت قابل بازیابی است. در این مقاله، مروری بر پژوهش های انجام شده در این خصوص ارائه می گردد. مطالعات انجام شده بر روی این مخازن در سه بخش (۱) دلایل بالا بودن نسبت گاز به نفت تولیدی، (۲) مشکلات ناشی از بالا بودن نسبت گاز به نفت تولیدی و (۳) ارائه راه حل و مدیریت تولید در این مخازن، ارائه شده است. یکی از مهمترین مشکلاتی که نسبت گاز به نفت تولیدی بالا می تواند ایجاد کند، عدم اطمینان پذیری جریان پایا ناشی از تشکیل رسوب آسفالتین است. تشکیل رسوب آسفالتین با رسوب گذاری در مخزن ، چاه تولیدی و خطوط لوله انتقال باعث به وجود آمدن مشکلات زیادی در چرخه تولید می شود.
Keywords:
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :