سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثربخشی آموزش مبتنی بر نظریه چشم انداز زمان بر اشتیاق تحصیلی و دارایی های تحولی دانش آموزان

Publish Year: 1401
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 173
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MPHCONF07_351

Index date: 24 May 2023

اثربخشی آموزش مبتنی بر نظریه چشم انداز زمان بر اشتیاق تحصیلی و دارایی های تحولی دانش آموزان abstract

مقاله حاضر،نیمه تجربی و از نوع پیش آزمون -پس آزمون و گروه کنترل بود.جامعه آماری پژوهش را کلیه دانش آموزان پایه ی چهارم، پنجم و ششم شهر یاسوج در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۹۹ تشکیل می دادند؛که تعداد ۳۶ آزمودنی به روش نمونه گیری خوشهای به عنوان نمونه انتخاب و در دو گروه ۱۸ نفری (گروه آزمایش و گروه کنترل) به صورت تصادفی جایگزین شدند.در ادامه،آزمودنی های گروه آزمایشی به مدت ده جلسه، هرجلسه به مدت ۱۰۰ دقیقه تحت آموزش برنامه چشم انداز زمان قرار گرفتند. به منظورگردآوری داده ها از پرسشنامه دارایی های تحولی ۱ ،و پرسشنامه اشتیاق تحصیلی ۲ استفاده شد. نتایج نشان دادند که آموزش برنامه چشم انداز زمان موجب ارتقاء سرمایه های تحولی و اشتیاق تحصیلی در آزمودنی های گروه آزمایش در مقایسه با گروه کنترل بود؟

اثربخشی آموزش مبتنی بر نظریه چشم انداز زمان بر اشتیاق تحصیلی و دارایی های تحولی دانش آموزان Keywords:

اثربخشی آموزش مبتنی بر نظریه چشم انداز زمان بر اشتیاق تحصیلی و دارایی های تحولی دانش آموزان authors

مریم مطهری اصل

دانشکده علوم انسانی،گروه روانشناسی و علوم تربیتی،ساختمان علوم انسانی،یاسوج-ایران

مقاله فارسی "اثربخشی آموزش مبتنی بر نظریه چشم انداز زمان بر اشتیاق تحصیلی و دارایی های تحولی دانش آموزان" توسط مریم مطهری اصل، دانشکده علوم انسانی،گروه روانشناسی و علوم تربیتی،ساختمان علوم انسانی،یاسوج-ایران نوشته شده و در سال 1401 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش بین المللی مدیریت، روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چشم انداز زمان،داراییهای تحولی، اشتیاق تحصیلی هستند. این مقاله در تاریخ 3 خرداد 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 173 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاله حاضر،نیمه تجربی و از نوع پیش آزمون -پس آزمون و گروه کنترل بود.جامعه آماری پژوهش را کلیه دانش آموزان پایه ی چهارم، پنجم و ششم شهر یاسوج در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۹۹ تشکیل می دادند؛که تعداد ۳۶ آزمودنی به روش نمونه گیری خوشهای به عنوان نمونه انتخاب و در دو گروه ۱۸ نفری (گروه آزمایش و گروه کنترل) به صورت ... .