جایگاه مدیریت سیستم های اطلاعاتی در سازمان های تحت شبکه بلادرنگ با بهره بردن از فضای ابری
Publish place: Iranian Journal of Wargaming، Vol: 4، Issue: 9
Publish Year: 1400
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 254
This Paper With 39 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_IJWG-4-9_005
Index date: 27 May 2023
جایگاه مدیریت سیستم های اطلاعاتی در سازمان های تحت شبکه بلادرنگ با بهره بردن از فضای ابری abstract
امروزه در سازمان ها، سیستم های اطلاعاتی نقش تعیینکننده ای در مدیریت راهبردی، مدیریت منابع، عملکرد بهینه سازمان و... ایفا می کنند. بنابراین به وجود آوردن یک سیستم مدیریت متمرکز بلادرنگ بر روی کانال های ارتباطی مدرن ازجمله، شبکه های ارتباطی عمدتا داده محور و برخط سازمانی جهت دسترسی به سرورهای مرکزی مستلزم یک نظام اشتراکی قدرتمند است. راهکار پیشنهادی بهعنوان یک دروازه یکپارچه کننده مسیر ورود و اعمال مکانیزم های سرویس دهی به خواسته های کاربران از طریق یک کانال واحد بوده که ویژگی های موجود در سیستم عامل های تحت شبکه و مفاهیم و قابلیت های مطرح در رایانش ابری را راه حلی به سزا معرفی می نماید. همچنین راهکار پیشنهادی، موجب یکپارچگی در سطح واسط کاربری شده و با بهره گیری از یک سکو به عنوان سرویس میتواند نقش یک لایه یکپارچه کننده بر روی دستگاه های جزیره ای سازمان را ایفا نماید. در ادامه با بررسی ادبیات موضوع در چند حوزه مفاهیم اولیه دستگاه های اطلاعاتی، رایانش ابری و سیستمعامل تحت وب پرداخته و سپس کارهای انجام شده در این زمینه ها را بررسی مینماییم. در بخش های آتی رویکرد مورداستفاده در تحقیق مطرح شده و سپس راهکار پیشنهادی را ارائه میدهیم. نهایتا راهکار پیشنهادی در قالب یک مطالعه موردی موردبحث و بررسی قرارگرفته و از دیدگاههای مناسب ارزیابی گردیده و در ادامه نتایج تحقیق و کارهای آتی بیان شده است.
جایگاه مدیریت سیستم های اطلاعاتی در سازمان های تحت شبکه بلادرنگ با بهره بردن از فضای ابری Keywords:
جایگاه مدیریت سیستم های اطلاعاتی در سازمان های تحت شبکه بلادرنگ با بهره بردن از فضای ابری authors
محمدتقی شجیع
دانشجوی کارشناسی ارشد، طرح ریزی و معماری شبکه های فرماندهی و کنترل، دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)، تهران، ایران.
حمیدرضا البرزنیا
دکترای تخصصی فیزیک و مدرس دانشگاه پدافندهوایی خاتم الانبیاء (ص) آجا، تهران، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :