سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیرلوله های داخلی بر رفتار سازه های لوله ای بلند

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,659

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_456

Index date: 18 September 2006

تاثیرلوله های داخلی بر رفتار سازه های لوله ای بلند abstract

مقاوم سازی ساختمان های بلند در مقابل نیروهای جانبی یک اصل مهم و اساسی در طراحی این سازه ها می باشد. به طوری که با افزایش ارتفاع ساختمان، انتخاب نوع سیستم سازه ای مقاوم که اهداف طراح را در کنترل تغییر شکل های جانبی و بکارگیری کمترین مصالح مورد نیاز، ارضاء کند اهمیت خاصی پیدا می کند. در طرح سازه ای بلند، ایده سازه لوله ای، ایده ای متداول و بسیار اقتصادی است که ابتدا توسط فضلوخان (Fazlur Khan) ارائه گردید و در حال حاضر در بلندترین سازه های دنیا بکار رفته است. در این سیستم مقدار مصالح مصرفی برای هر متر مکعب کف ( یا سقف) در مقایسه با قاب های صلب متداول تا نصف کاهش می یابد. سیستم قاب لوله ای در اساسی ترین شکل خود ستون های نزدیک به هم و تیرهای با عمق زیاد در پیرامون ساختمان است که در تراز طبقات با اتصالات صلب به هم وصل می شوند. به این ترتیب مقاومت جانبی سازه بوسیله قابهای مقاوم که به صورت یک لوله در محیط ساختمان قرار گرفته اند حاصل می شود. واکنش قاب لوله ای در مقابل نیروهای جانبی همانند یک تیر صندوقه ای است که از زمین طره شده است. در این سیستم ها به علت انعطاف پذیری تیرهای پیرامونی در قاب، تغییر شکلههای ناشی از برش ایجاد می شود و سبب می گردد که کارایی سیستم های لوله ای تا اندازه ای کاهش یابد در صورتی که تاخیر برشی (Shear Lag) به حداقل برسد می توان انتظار داشت که سازه لوله ای رفتار یک تیر طره با مقطع صندوقه ای را از خود نشان دهد. در این مقاله سعی شده است تاثیر لوله(های) داخلی بر رفتار سازه ای ساختمانهای لوله ای بلند مورد بررسی قرار گیرد، بدین ترتیب تاثیر لوله(های) داخلی بر تغییر مکانهای سازه ( تغییر مکان جانبی و تغییر مکان نسبی طبقات) و نیروهای وارد بر ستونها، علاوه بر مطالعه پدیده تاخیر برشی در سازه های لوله ای مذکور مورد بررسی قرار گرفته است.

تاثیرلوله های داخلی بر رفتار سازه های لوله ای بلند Keywords:

تاثیرلوله های داخلی بر رفتار سازه های لوله ای بلند authors

مصطفی مقدسی

کارشناس ارشد سازه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ابوالقاسم کرامتی

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شادگار، محمدرضا، 1380، سازه بلند مرتبه و روشی ساده برای ...
-، آئین نامه حداقل بار وارده بر ساختمانها و ابنیه ...
آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله، استاندارد 84-0 280، ...
- مقدسی، مصطفی وکرامتی، ابوالقاسم، اثرلوله های داخلی بر رفتار ...
_ Lee , Kang-Kun and Lo o, Yew-Chaye and Guan, ...
-Fintel, Mark. "Handbook of concrete engineering", CBS, 399(1 1), 2004 ...
Kwan, A.K. H. "Simple Method for Approximate Analysis of Framed- ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیرلوله های داخلی بر رفتار سازه های لوله ای بلند" توسط مصطفی مقدسی، کارشناس ارشد سازه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ ابوالقاسم کرامتی، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده عمران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های لوله ای ، لوله های داخلی ، تاخیر برشی ، رفتار لرزه ای هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1659 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاوم سازی ساختمان های بلند در مقابل نیروهای جانبی یک اصل مهم و اساسی در طراحی این سازه ها می باشد. به طوری که با افزایش ارتفاع ساختمان، انتخاب نوع سیستم سازه ای مقاوم که اهداف طراح را در کنترل تغییر شکل های جانبی و بکارگیری کمترین مصالح مورد نیاز، ارضاء کند اهمیت خاصی پیدا می کند. در طرح ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیرلوله های داخلی بر رفتار سازه های لوله ای بلند با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.