سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر رویکرد استراتژیک تجاری ، فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد شرکت با در نظر گرفتن نقش میانجی سه گانه همسان سازی استراتژیک ( مورد مطالعه : شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز )

Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 223

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

JR_JMIER-4-11_007

Index date: 3 June 2023

تاثیر رویکرد استراتژیک تجاری ، فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد شرکت با در نظر گرفتن نقش میانجی سه گانه همسان سازی استراتژیک ( مورد مطالعه : شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز ) abstract

هدف: بررسی تاثیرگذاری زمینه های زیست محیطی ، سازمانی و فناوری بر قصد رفتاری جهت پذیرش تجارت بوده است. روش : پژوهش حاضر ازنظر هدف کاربردی و ازنظر شیوه گردآوری اطلاعات، تحقیقی توصیفی – پیمایشی از نوع همبستگی است. جامعه آماری سطوح مدیریت و کارشناسان شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز که حجم نمونه ۱۴۶ نفر از بین آن ها انتخاب و با پرسشنامه اقتباسی که روایی و پایایی آن تائید شده موردسنجش قرارگرفته است. به منظور تجزیه وتحلیل داده ها جمعیت شناختی و استخراج شاخص های مرکزی از آمار توصیفی و نرم افزار۲۴ SPSS و برای تجزیه وتحلیل آمار استنباطی از مدل معادلات ساختاری و از نرم افزار PLS۲ Smart استفاده شده است. یافته ها: رویکرد استراتژیک تجاری، فناوری اطلاعات و بازاریابی بر همسان سازی استراتژیک تاثیر، قوی می گذارد. سه گانه همسان سازی استراتژیک نقش میانجی در تاثیر گذاری رویکرد استراتژیک کسب و کار، فناوری و بازاریابی بر عملکرد شرکت ایفا می کند. نتیجه گیری: این تحقیق به ادبیات همسویی استراتژیک و درک مدیران از نحوه همسوسازی استراتژی های تجاری، فناوری اطلاعات و بازاریابی برای بهبود عملکرد شرکت کمک می کند.

تاثیر رویکرد استراتژیک تجاری ، فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد شرکت با در نظر گرفتن نقش میانجی سه گانه همسان سازی استراتژیک ( مورد مطالعه : شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز ) Keywords:

تاثیر رویکرد استراتژیک تجاری ، فناوری اطلاعات و بازاریابی بر عملکرد شرکت با در نظر گرفتن نقش میانجی سه گانه همسان سازی استراتژیک ( مورد مطالعه : شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز ) authors

قدیر جبارزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه دانش البرز

منوچهر نیکنام

دانشیار مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی غزالی