سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,583

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_483

Index date: 18 September 2006

مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله abstract

ایران جزء یکی از مناطق زلزله خیز دنیا محسوب می شود که در طول سالیان اخیر متحمل خسارات مالی و جانی فراوانی بوده است. هزینه های بالای مقاوم سازی سازه ها و یا بازسازی سازه های خسارت دیده در برابر زلزله و مشکل بود تامین این هزینه ها برای بسیاری از سازمانها و نهادها و مردم، لزوم توجه مهندسین را نسبت به ساخت سازه های اقتصادی و مقاوم در برابر زلزله مضاعف کرده است. بهره گیری از روشهای علمی، فناوری های نوین و یا مصالح دیگر یکی از ضرورت های اساسی جهت ارتقاء کیفی سازه ها در برابر زلزله بشمار می آید. یکی از این روشها اجرای سازه های چوبی مقاوم در اثر زلزله می باشد، که با توجه به سبک بودن سازه باعث کاهش نیروها در هنگام زلزله می گردد و در نتیجه آسیب پذیری ناشی از زلزله را کاهش خواهد داد. سازه های چوبی مقاوم در برابر زلزله با استفاده از سیستم Brettschichtholz، سبک بودن سازه ها، سهولت نصب، سرعت اجرا، و عدم وابستگی به تجهیزات و ماشین آلات متعدد و در موارد بسیار عدم نیاز به نیروهای انسانی متخصص جهت اجرا را در می گیرد. در این مقاله ضمن بررسی اقتصادی- زیست محیطی سازه های چوبی مقاوم در برابر زلزله در مقایسه با دیگر سازه های فولادی و بتنی، روشهای نوین سازه های چوبی با سیستم Brettschichtholz را، برای گسترش دهانه های طویل تر در سازه ها و نیز مقاوم بودن آ ها در زلزله ارائه می دهد.

مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله Keywords:

مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله authors

بهرام مردانی

عضو هیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گروه عمران

مقاله فارسی "مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله" توسط بهرام مردانی، عضو هیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گروه عمران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های چوبی ، سبک سازی ، مقاومت در برابر زلزله ، سیستم Brettschichtholz هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10583 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایران جزء یکی از مناطق زلزله خیز دنیا محسوب می شود که در طول سالیان اخیر متحمل خسارات مالی و جانی فراوانی بوده است. هزینه های بالای مقاوم سازی سازه ها و یا بازسازی سازه های خسارت دیده در برابر زلزله و مشکل بود تامین این هزینه ها برای بسیاری از سازمانها و نهادها و مردم، لزوم توجه مهندسین را ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقاومت سازه های چوبی در برابر زلزله با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.