سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی ا رتقاء سطح حفاظتی مناطق شکارممنوع به منطقه حفاظت شده دربیومهای بیابانی مطالعه موردی منطقه شکارممنوع مرور

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,491

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUNAAU01_023

Index date: 20 October 2012

امکان سنجی ا رتقاء سطح حفاظتی مناطق شکارممنوع به منطقه حفاظت شده دربیومهای بیابانی مطالعه موردی منطقه شکارممنوع مرور abstract

این مطالعه برای اولین بار با هدف بررسی امکان ارتقا سطح حفاظتی منطقه شکارممنوع مرور واقع دراستان یزد منطبق با معیارهای iucn به انجام رسیده است طی این بررسی با استفاده از روش تجزیه و تحلیل سیستمی و ابزار GIS پس از شناسایی منابع اکولوژیکی و اقتصادی اجتماعی با تلفیق و روی هم گذاری لایه های اطلاعاتی درسامانه aRC GIS نقشه یگانهای زیست محیطی منطقه به همراه جدول ویژگیهای واحد ایجادو طی فرایند زون بندی کاربریهای مناسب برای منطقه مشخص و درنهایت با تطبیق نتایج بدست آمده با سیستم طبقه بندی مناطق حفاظت شدهدرسطح ملی و بین المللی عنوان حفاظتی منطقه تعیین شد باتوجه به نتایج حاصل از بررسی ناحیه مورد مطالعه با داشتن 6 زون 1-2-3-4-6-11 و اختصاص نزدیک به نیمی از مساحت منطقه به کاربری حفاظت توانایی خود را برای قرارگرفتن دردره حفاظتی بالاتر نشان میدهد لذا سنجش نتایج مطالعه با شرایط یک منطقه حفاظت شده مطابق با معیارهای موجود بیانگر این مطلب است که این منطقه از ارزش حفاظتی بالایی برخوردار است و میتوانددرطبقه بندی 4 گانه مناطق کشور به عنوان منطقه حفاظت شده و درطبقه پنج IUCN یعنی مناطق تحت مدیریت برای حفاظت منظر معرفی گردد.

امکان سنجی ا رتقاء سطح حفاظتی مناطق شکارممنوع به منطقه حفاظت شده دربیومهای بیابانی مطالعه موردی منطقه شکارممنوع مرور Keywords:

ارتقا عنوان حفاظتی , منطقه شکار ممنوع مرور , IUCN سیستم اطلاعات جغرافیایی

امکان سنجی ا رتقاء سطح حفاظتی مناطق شکارممنوع به منطقه حفاظت شده دربیومهای بیابانی مطالعه موردی منطقه شکارممنوع مرور authors

مهدیه یزدی

کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست

هادی زارعی محمودآبادی

استادیار دانشگاه آزاد میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[ا. مجنونیان، 0، 1382، مناطق حفاظت شده و توسعه پایدار، ...
مجنونیان، ه، 1379، مناطق حفاظت شده ایران (مبانی و تدابیر ...
خطایی، م و حاضری، شو فاضل، ر و نوذری، ه ...
_ ارع مهرجردی، م، 1387، شناسنامه زیست محیطی منطقه شکار ...
_، 1389، شالوده آمایش سرزمین، چاپ نهم، انتشارات دانشگاه تهران. ...
مخدوم، م و درویش صفت، ع.ا و جعفر زاده، ه ...
مجنونیان، ه، 1382، راهنمای طرح ریزی پارکهای ملی (مبانی عملی ...
.Miller, G.T. 2004. Living in The Environment. 13th Edition. Thomson ...
. Makhdoum, M .F. 1992. Environmenta Unit. An arbitrary ecosystem ...
. IUCN. _ 994.Guidelines for protected area management categories IUCN/CNPPA ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی ا رتقاء سطح حفاظتی مناطق شکارممنوع به منطقه حفاظت شده دربیومهای بیابانی مطالعه موردی منطقه شکارممنوع مرور" توسط مهدیه یزدی، کارشناس ارشد مهندسی محیط زیست؛ هادی زارعی محمودآبادی، استادیار دانشگاه آزاد میبد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی بوم های بیابانی، گردشگری و هنرهای محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتقا عنوان حفاظتی، منطقه شکار ممنوع مرور، IUCN سیستم اطلاعات جغرافیایی هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1491 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه برای اولین بار با هدف بررسی امکان ارتقا سطح حفاظتی منطقه شکارممنوع مرور واقع دراستان یزد منطبق با معیارهای iucn به انجام رسیده است طی این بررسی با استفاده از روش تجزیه و تحلیل سیستمی و ابزار GIS پس از شناسایی منابع اکولوژیکی و اقتصادی اجتماعی با تلفیق و روی هم گذاری لایه های اطلاعاتی درسامانه aRC GIS ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی ا رتقاء سطح حفاظتی مناطق شکارممنوع به منطقه حفاظت شده دربیومهای بیابانی مطالعه موردی منطقه شکارممنوع مرور با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.