درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات در بیماران مبتلا به سرطان: یک مطالعه کیفی
Publish place: Iran Journal of Nursing، Vol: 31، Issue: 114
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 219
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_IJNIU-31-114_007
Index date: 20 June 2023
درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات در بیماران مبتلا به سرطان: یک مطالعه کیفی abstract
زمینه و هدف: سرطان، یکی از مهم ترین علل مرگ در دنیا است. بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان در انتهای زندگی در بیمارستان بستری می شوند و نیازمند مراقبت های پایان حیات هستند. درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات منجر به اصلاح رفتارهای نامناسب مراقبتی و ارتقای کیفیت مراقبت از این بیماران می شود. این مطالعه با هدف درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات در بیماران مبتلا به سرطان انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه با رویکرد کیفی و به شیوه تحلیل محتوای قراردادی در سال ۱۳۹۶ انجام شد. مشارکت کنندگان ۱۶ پرستار شاغل در بخش های سرطان بودند که با نمونه گیری هدفمند وارد مطالعه شدند. روش گرد آوری داده ها مصاحبه های نیمه ساختارمند بود. تمام مصاحبه ها پیاده سازی و بازخوانی شدند و به شیوه تحلیل محتوای قراردادی مورد تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات تحت عنوان طبقه اصلی مراقبت جامع نگر و سه زیر طبقه "مراقبت ارزش محور"، "مراقبت حمایت محور"و "عوامل موثر بر نحوه مراقبت" مورد شناسایی قرار گرفت.
نتیجه گیری کلی: دید کل نگر مراقبتی پرستاران در مراقبت های پایان حیات که نشات گرفته از درک آنان از مراقبت این بیماران است می تواند به آنها در ارائه مراقبت با کیفیت که مبتنی بر ارزش، حمایت و توام با مراقبت پرستاری است، کمک نماید. به نظر می رسد این شیوه مراقبت می تواند احساس خوب مراقبت را برای پرستاران و مرگ آرام را برای بیماران بدنبال داشته باشد.
درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات در بیماران مبتلا به سرطان: یک مطالعه کیفی Keywords:
درک پرستاران از مراقبت های پایان حیات در بیماران مبتلا به سرطان: یک مطالعه کیفی authors
مهناز قلجه
Assistant Professor, Community Nursing Research Center, Zahedan University of Medical Sciences, Zahedan, Iran.
نسرین رضائی
Assistant Professor, Community Nursing Research Center, Zahedan University of Medical Sciences, Zahedan, Iran. ( Corresponding author) Tel: ۰۹۱۵۳۴۱۱۷۰۵ Email: nasrin_rezaee۲۰۰۵@yahoo.com
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :