سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی وضعیت مقاومت لغزندگی روسازی در محور های قیر زده کشور

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,111

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_600

Index date: 18 September 2006

بررسی وضعیت مقاومت لغزندگی روسازی در محور های قیر زده کشور abstract

همه روزه تعداد تلفات زیادی بر اثر تصادفات در جاده ها گزارش می گردد. درصد زیادی از این تصادفات بر اثر لغزندگی سطوح آسفالی و توقف دیرهنگام خودروها در هنگام تصادف می باشد. تعیین میزان اصطکاک سطح جاده ها بویژه در نقاط حادثه خیز و شیبها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. آزمایشات و تجهیزات گوناگونی جهت تعیین میزان اصطکاک سطوح وجود دارد. یکیک از متداولترین و ارزانترین وسایل دستگاه پاندول انگیلیسی می باشد. متاسفانه تا کنون مطالعات محدودی در این زمینه در کشور صورت گرفته است. یکی از مهمترین نقاط قابل بررسی در این زمینه نقاط قیرزده بوده که بیشتر در راههای پرتردد و با ترافیک سنگین دیده می شوند. در راستای مطالعه خصوصیات اینگونه نقاط در راههای کشور، اقدام تحقیقاتی ویژه ای توسط شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک صورت گرفته است که مطالعه خصوصیات اصطکاکی نقاط قیرزده از جمله اهداف آن می باشد. بدین منظور جند محور پرترافیک همانند محور سیرجان-بندرعباس مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج آزمایشات انجام شده نشان داد که میزان عدد اصطکاکی در نقاط قیرزده به شدت تنزل می کند. این موضوع می تواند رد محورهای پرتردد مشکل ساز باشد و بایستی به سرعت مورد بررسی مسئولین قرار گیرد.

بررسی وضعیت مقاومت لغزندگی روسازی در محور های قیر زده کشور authors

ارشاد عموسلطانی

کارشناس ارشد عمران- راه وترابری

مهدی صمیمی

کارشناس ارشد عمران- راه و ترابری

علیرضا عاملی

کارشناس ارشد عمران- راه و ترابری

نادر محمودی نیا

کارشناس ارشد عمران - راه و ترابری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ارشاد عموسلطانی بررسی و کاربرد اندودهای سنگدانه‌ای در راههای ایران" ...
TRRL(1969)" Instructions for Using the Portable Skid Resistance Tester" Road ...
Pavement & Structures "Pavement Skid Resistance: British Pendulum Method ", ...
Honter Robert N. "Asphalt in Road Construction ", Thomas Telford ...
American Society for Testing and Materials (1996). E303, "Standard Test ...
Cenek, P.D., Jamieson, N.J. and Towler, J.I. "The Influence of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی وضعیت مقاومت لغزندگی روسازی در محور های قیر زده کشور" توسط ارشاد عموسلطانی، کارشناس ارشد عمران- راه وترابری؛ مهدی صمیمی، کارشناس ارشد عمران- راه و ترابری؛ علیرضا عاملی، کارشناس ارشد عمران- راه و ترابری؛ نادر محمودی نیا، کارشناس ارشد عمران - راه و ترابری نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1111 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همه روزه تعداد تلفات زیادی بر اثر تصادفات در جاده ها گزارش می گردد. درصد زیادی از این تصادفات بر اثر لغزندگی سطوح آسفالی و توقف دیرهنگام خودروها در هنگام تصادف می باشد. تعیین میزان اصطکاک سطح جاده ها بویژه در نقاط حادثه خیز و شیبها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. آزمایشات و تجهیزات گوناگونی جهت تعیین میزان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی وضعیت مقاومت لغزندگی روسازی در محور های قیر زده کشور با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.