سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پارامترهای موثر در پدیده ضربه ساختمان ها به یکدیگر در هنگام زلزله

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,355

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_622

Index date: 18 September 2006

بررسی پارامترهای موثر در پدیده ضربه ساختمان ها به یکدیگر در هنگام زلزله abstract

از آنجایی که کشور ایران از لحاظ لرزه خیزی در یکی از فعال ترین مناطق جهان قرار داشته و هر از چندگاهی زلزله ای مخرب با آسیب های جانی مالی وسیع در کشور اتفاق می افتد و از آن جایی که معمولا در مناطق اصلی و مهم شهرهای بزرگ به منظور استفاده حداکثر از زمین، در برخی از موارد ساختمانها با فاصله ناکافی از یکدیگر ساخته می شوند، لزوم تحقیق در مورد آسیب های ناشی از ضربه ضروری به نظر می رسد. در طی زلزله های شدید، بر اثر ارتعاش غیر همفاز سازه های مجاور که دارای فاصله کافی از یکدیگر نمی باشند، پدیده ضربه اتفاق می افتد. آسیبهای ناشی از ضربه به طور کامل در زلزله های شدید سالهای گذشته گزارش شده است. در این تحقیق به منظور بررسی پدیده ضربه، نمونه ساختمانهای 2 تا 15 طبقه با اختلاف طبقاتی متفاوت در مجاورت یکدیگر،‌ با استفاده از المان اتصالی GAP قرار داده شده و تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی براس سه شتابنگاشت طبس، السنترو و ساکاریا انجام گرفته است. پاسخ ها در حالت ضربه با حالت بدون ضربه مقایسه شده است. نتایج تحیلی ها بیانگر این است که ضربه باعث افزایش پاسخ خا در ساختمان بلندتر و کاهش پاسخ ها در ساختمان کوتاهتر گردیده و بیشترین افزایش در پاسخ ها در نمونه های با اختلاف طبقاتی 3 بوده است در ادامه پارامترهای موجود د پدیده ضربه، اثر سختی و اثر فاصله دو ساختمان مجاور، مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تحلیل ها نشان دهنده این است که وجود فاصله بین ساختمان و سخت کردن ساختمان ها ( خصوصا ساختمان بلندتر) می تواند به کاهش اثرات ضربه در پاسخ های ساختمانها منجر گردد.

بررسی پارامترهای موثر در پدیده ضربه ساختمان ها به یکدیگر در هنگام زلزله Keywords:

ضربه , ساختمانهای مجاور , آسیب های لرزه ای , فاصله مناسب بین سازه ها

بررسی پارامترهای موثر در پدیده ضربه ساختمان ها به یکدیگر در هنگام زلزله authors

علیرضا میرزاگل تبار روشن

عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی نوشیروانی بابل

امین عبادی

کارشناس ارشد سازه مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی نوشیروانی بابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امین عبادی، " اثرضربه سازه های مجاوربه یکدیگردرهنگام زلزله برمبنای ...
C.P.Pantelids and X.Ma., }، Linear and Nonlinear Pounding of Structueral ...
B.F.Masion and K.Kasai., * 'Analysis for Type of Structural Pounding' ...
V.Jeng and W.L.Tzeng., 0Assessment of Seismic Pounding Hazard for Taipei ...
K.Kasai and AR.Jagiasi and V. Jeng., *، Inelastic Vibration Phase ...
V.Jeng and K.Kasai., :'Spectral Relative Motion of Tow Structures Due ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پارامترهای موثر در پدیده ضربه ساختمان ها به یکدیگر در هنگام زلزله" توسط علیرضا میرزاگل تبار روشن، عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی نوشیروانی بابل؛ امین عبادی، کارشناس ارشد سازه مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی نوشیروانی بابل نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضربه ، ساختمانهای مجاور ، آسیب های لرزه ای ، فاصله مناسب بین سازه ها هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1355 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجایی که کشور ایران از لحاظ لرزه خیزی در یکی از فعال ترین مناطق جهان قرار داشته و هر از چندگاهی زلزله ای مخرب با آسیب های جانی مالی وسیع در کشور اتفاق می افتد و از آن جایی که معمولا در مناطق اصلی و مهم شهرهای بزرگ به منظور استفاده حداکثر از زمین، در برخی از موارد ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پارامترهای موثر در پدیده ضربه ساختمان ها به یکدیگر در هنگام زلزله با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.