سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اصلاح سطح کاشتنی های آلیاژ تیتانیوم 6AI4V-FLI به روش اکسیداسیون با جرقه میکرو

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,671

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBME15_073

Index date: 16 November 2012

اصلاح سطح کاشتنی های آلیاژ تیتانیوم 6AI4V-FLI به روش اکسیداسیون با جرقه میکرو abstract

تیتانیوم و آلیاژهایش، علیرغم داشتن خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی مناسب جهت س اخت انواع کاشتنیهای مورد نیاز درمان بیماران، با سطح اصلاح نشده از خاصیت بیواکتیویته کافی برخوردار نم ی باشند؛ به منظور بهبود خواص بیواَکتیویته کاشتنی ها از فرآیندهای مختلف اصلاح سطح (تغییر و تبدیل) استفاده می شود. در این پژوه ش هدف، افزایش خاصیت زیست فعالی سطح آلیاژ بیومواد تیتانیوم و بررسی نتایج حاصله از روشهای مختلف اصلاح سطح می باشد . روش اکسیداسیون آندی پلاسما یا میکرو جرقه (MAO) جهت اصلاح سطح استفاده شده است. در فرآیند اکسیداسیون آندی پلاسما یا میکرو جرقه بسته به متغیرهایی نظیر محلول الکترولیت، ولتاژ و زمان می توانیم پوششی با ضخامت و تخلخلهای متنوع داشته باشیم.تخلخلهای ایجاد شده در این فرآیند با اندازه متوسط 10 میکرون، توزیع نسبتاً مناسب با عمق بالا در حد 50 تا 100 میکرون جهت بهبود بیواکتیویته آلیاژ تیتانیوم بسیار مناسب می باشد. نتایج حاصل از میکروسکوپ الکترونی روبشی وپراش اشعه ایکس نیز موید این امر می باشد. از ویژگی های مهم مواد زیست فعال، تشکیل سریع لایه هیدروکسی کربنات آپاتیت بر روی سطح بهنگام فرآیند اصلاح می باشد. فاز هیدروکسی کربنات آپاتیت از نظر ترکیب شیمیایی و ساختار، شبیه فاز معدنی استخوان است. خاصیت زیست فعالی این نوع ماده کاشتنی داخل بدن، با در نظر گرفتن شرایط محیطی بدن و سایر عوامل تاثیر گذار بر آن بررسی می شود.

اصلاح سطح کاشتنی های آلیاژ تیتانیوم 6AI4V-FLI به روش اکسیداسیون با جرقه میکرو Keywords:

اکسیداسیون با جرقه میکرو , پلاسما در محیط مایع , زیست فعالی آلیاژ تیتانیوم

اصلاح سطح کاشتنی های آلیاژ تیتانیوم 6AI4V-FLI به روش اکسیداسیون با جرقه میکرو authors

مهدی ضیائی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات (تهران) - دانشکده مهندسی پزشکی

علی اکبر ضیائی موید

دانشگاه صنعتی شریف دانشکده مهندسی و علم مواد

خطیب الاسلام صدرنژاد

دانشگاه صنعتی شریف دانشکده مهندسی و علم مواد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. Bornstein MM, Lussi A, Schmid B, Belser UC, Buser ...
. Xiong Lu , Yang Leng , Xiongdong Zhang , ...
. Daqing Wei, Yu Zhou _ Dechang Jia, Yaming Wang ...
. Paulo S. Vanzillotta, Marcia S. Sadera, Ivan N. Bastosb, ...
Wang M. Developing bioactive composite materials for tissue replacement. Biomaterials ...
Kalpana SK. Biomaterials in total joint replacement. Coll Surf B: ...
Liu XY, Paul KC, Ding CX. Surface modification of titaniu ...
. S.D. Cook, K.A. Thomas, J. F.Kay, and M. Jarcho ...
Gomez-Vega JM, Saiz E, Tomsia AP, Oku T, Suganuma K, ...
Frauchiger VM, Schlottig F, Gasser B, Textor M. Anodic p ...
Li L-H, Kong Y-M, Kim H-W. Improved biological performance ofTi ...
Zhu XL, Ong JL, Kim SY, Kim KH. Surface ch ...
Zhu XL, Kim K-H, Jeong YS. Anodic oxide films containing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اصلاح سطح کاشتنی های آلیاژ تیتانیوم 6AI4V-FLI به روش اکسیداسیون با جرقه میکرو" توسط مهدی ضیائی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات (تهران) - دانشکده مهندسی پزشکی؛ علی اکبر ضیائی موید، دانشگاه صنعتی شریف دانشکده مهندسی و علم مواد؛ خطیب الاسلام صدرنژاد، دانشگاه صنعتی شریف دانشکده مهندسی و علم مواد نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکسیداسیون با جرقه میکرو ، پلاسما در محیط مایع ، زیست فعالی آلیاژ تیتانیوم هستند. این مقاله در تاریخ 26 آبان 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1671 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تیتانیوم و آلیاژهایش، علیرغم داشتن خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی مناسب جهت س اخت انواع کاشتنیهای مورد نیاز درمان بیماران، با سطح اصلاح نشده از خاصیت بیواکتیویته کافی برخوردار نم ی باشند؛ به منظور بهبود خواص بیواَکتیویته کاشتنی ها از فرآیندهای مختلف اصلاح سطح (تغییر و تبدیل) استفاده می شود. در این پژوه ش هدف، افزایش خاصیت زیست فعالی سطح ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اصلاح سطح کاشتنی های آلیاژ تیتانیوم 6AI4V-FLI به روش اکسیداسیون با جرقه میکرو با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.