مواجهه مخاطب با آثار آینه کاری منیر شاهرودی فرمانفرمائیان به مثابه خلق پرفورمنس، بر اساس نظریه دیکانستراکشن ژاک دریدا
Publish place: Theoretical foundations of visual arts، Vol: 8، Issue: 1
Publish Year: 1402
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 263
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_VISUA-8-1_012
Index date: 4 July 2023
مواجهه مخاطب با آثار آینه کاری منیر شاهرودی فرمانفرمائیان به مثابه خلق پرفورمنس، بر اساس نظریه دیکانستراکشن ژاک دریدا abstract
این پژوهش می کوشد تا مواجهه مخاطب با آثار آینه کاری منیر شاهرودی فرمانفرمائیان را بر اساس نظریه دیکانستراکشن ژاک دریدا تحلیل و تفسیر نماید، و نسبت و رابطه تفسیر واسازانه از این مواجهه و خلق پرفورمنس را نشان دهد، و بر پایه چیستی و چگونگی این نسبت و رابطه، نقاط اشتراک و تمایز آن ها را آشکار سازد. این پژوهش توصیفی و تفسیرگرا، در پیشبرد تحقیق کیفی بر پایه مطالعات نظری استوار شده و در روش تجزیه و تحلیل فرآیند مواجهه بر اساس استدلال استفهامی مطالعه واسازانه فرآیند عمل نموده که واسازی مفاهیم مخاطب، اثر هنری، مولف، آینه کاری، و فاصله زیباشناختی را در پی دارد، و در بخش تطبیق مواجهه و خلق پرفورمنس از استدلال استفهامی و استقرایی بهره گرفته است. بر اساس آن چه در مقاله آمده، تحلیل واسازانه مواجهه سبب می شود مفاهیم، باز نمود چیزی باشند که هم زمان در آن حاضر و غایب هستند؛ و مخاطب را در رویارویی با بلاتکلیف ها و تقابل های دوگانه قرار دهد، که مخدوش شدن مرزهای قطعیتی آفرینش و خوانش اثر و بازآفرینی مفاهیم مخاطب، مولف و اثر هنری را در فرآیند مواجهه به منزله فضایی تعاملی به همراه دارد. از این رو مخاطب کسی است که در مواجهه حضورش منجر به بازآفرینی مفاهیم بر اساس بلاتکلیفی ها و تقابل های دوگانه برای مخاطب، مولف و اثر هنری می شود. مخاطب نه تنها خوانش گر اثر است، بلکه تنها با خوانش او در فرآیند مواجهه، اثر شانیت هنری یافته، و اثر هنری برای او یگانه، متمایز و مرتبط با ویژگی ها و بدن مندی او و مرتبط با چیدمان مواجهه است.
مواجهه مخاطب با آثار آینه کاری منیر شاهرودی فرمانفرمائیان به مثابه خلق پرفورمنس، بر اساس نظریه دیکانستراکشن ژاک دریدا Keywords:
مواجهه مخاطب با آثار آینه کاری منیر شاهرودی فرمانفرمائیان به مثابه خلق پرفورمنس، بر اساس نظریه دیکانستراکشن ژاک دریدا authors
مهدی یارمحمدی
دانشجوی دوره روزانه دکتری پژوهش هنر دانشگاه هنر اصفهان
مرضیه پیراوی ونک
دانشیار، گروه پژوهش هنر/ دانشکده پژوهش های عالی هنر و کار آفرینی/ دانشگاه هنر اصفهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :