ساختار سیستم تهویه ایستگاه مترو و انتخاب دستگاه مناسب برای آن

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 92

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MECCONF06_088

تاریخ نمایه سازی: 15 تیر 1402

Abstract:

مقاله حاضر به منظور بررسی ساختار سیستم تهویه ایستگاه مترو و انتخاب دستگاه مناسب برای آن انجام پذیرفته است، به همین منظور پژوهش حاضر از روش توصیفی– تحلیلی بهره گرفته شده است؛ بنابراین پژوهش به دنبال پاسخی برای این پرسش ها می باشد ، بهترین تهویه مطبوع ایستگاه مترو چیست ؟ آیا یک تهویه مطبوع مناسب و اصولی می تواند از آلودگی های ناشی از انواع بیماری ها در یک محیط بسته مانند مترو جلوگیری کند ؟ نتایج نشان داد که سیستم تهویه مطبوع مترو شامل سه بخش اصلی تهویه تونل ، تهویه درون قطار و سیستم تهویه ایستگاه های مترو می شود و سیستم تهویه مترو در ایستگاه های زیرزمینی یک سیستم تهویه مکانیکی است که دارای تجهیزات لازم جهت تهویه تهویه هوا می باشد و در سالن های تهویه ایستگاه و سالن های تهویه تونل که جنب سالن های تهویه ایستگاه ساخته شده اند نصب شده است. در هر ایستگاه ، سه واحد تهویه وجود دارد که عبارت است از واحد تهویه ایستگاه ، واحد تهویه نیم تونل قبل از ایستگاه و واحد تهویه نیم تونل بعد از ایستگاه هوا که از طریق کانال های بتنی یا از ورق فولادی گالوانیزه در طول سکو در ایستگاه توزیع می شود. در ضمن سیستم تهویه مطبوع مترو و ایستگاه آن یکی دیگر از اماکنی است که به شدت نیازمند تهویه هوا می باشد. به دلیل این که در آن اماکن ازدحام زیادی از عموم افراد وجود دارد، در نتیجه تهویه آب و هوا در آن مناطق بسیار حائز اهمیت می باشد. به خصوص اینکه در ایام گرم سال، در شرایطی که رطوبت هوا زیاد بوده و دمای هوا زیاد است ، حرارت بیش از اندازه در آن نقطه مکانی می تواند تاثیر منفی و آزار دهنده ای بر روی مردم حاضر در آنجا بگذارد. شاید پیش از این ها تهویه مطبوع ایستگاه مترو زیاد مطرح نبوده اما با گذر زمان و استفاده جمعیت زیادی از افراد ایجاد تهویه مطبوع اصولی برای مترو ها از دغدغه ها شد .

Authors

احمد رضا ابراهیمی

کارشناسی مهندسی تکنولوژی ارتباطات، کارشناسی فناوری اطلاعات(IT) سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز- قطارشهری (مترو).

محمد ابراهیم نیکونژاد

کارشناسی ساخت و تولید (مکانیک)، مسئول امور نت تاسیسات سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز- قطارشهری (مترو).

مجید رحمانی

کارشناسی مهندسی تکنولوژی ارتباطات، کارشناسی فناوری اطلاعات(IT) سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز- قطارشهری (مترو).

حمید رضا ابراهیمی

کارشناسی تاسیسات حرارتی و برودتی (مکانیک)، کارشناس مهندسی تاسیسات (تهویه) سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز - قطارشهری (مترو).

مجید اکبرزاده

کارشناسی طراحی و نقشه کشی صنعتی (مکانیک)، کارشناس ناظر تاسیسات (پله برقی و آسانسور) سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز- قطارشهری (مترو).