بررسی رابطه خود افشایی با دشواری در تنظیم هیجان دانشجویان دختر دانشگاه آزاد تهران

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 84

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_ASTAR-13-1_009

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1402

Abstract:

مقدمه: امروزه به دلیل نقش بسیار مهمی که هیجانها در زندگی انسانها دارند، ابراز و افشای آنها می تواند سودمندی­های زیادی را برای افراد به ارمغان آورد. لذا مقاله حاضر با هدف بررسی ویژگی های روانسنجی مقیاس خود افشایی و رابطه آن با دشواری در تنظیم هیجان دانشجویان دختر دانشگاه آزاد تهران انجام شد.روش پژوهش:  این مطالعه از نوع توصیفی - همبستگی انجام شد .جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دختر دانشگاه های آزاد شهر تهران که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل بودند، که حجم نمونه برابر با ۵۰۰ نفر در نظر گرفته شد که به روش تصادفی و خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه خودافشایی جرارد (۱۹۷۴) و پرسشنامه دشواری در تنظیم هیجان گوتز و روثمر (۲۰۰۴) استفاده شد. که جهت بررسی روایی پرسشنامه های مذکور از روایی سازه و محتوا استفاده شد. روایی محتوا از نظر اساتید و همچنین تعدادی از خبرگان تایید شد و جهت بررسی روایی سازه از تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد و برای اندازه گیری روایی سازه از شاخص آلفای کرونباخ استفاده شد که ضریب آلفای کرونباخ بیش از ۷/۰ بدست آمد که نشان دهنده پایایی پرسشنامه ها بود. داده ها به روش توصیفی و استنباطی از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان می دهند سطح معنی داری متغیر خودافشایی (۰.۰۰۰) کمتر از ۰۵/۰ است. بنابراین بین متغیر خودافشایی و دشواری در تنظیم هیجان دانشجویان همبستگی معناداری داردنتیجه گیری: تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد؛ از نظر دانشجویان دختر دانشگاه های آزاد شهر تهران بین خودافشایی و دشواری در تنظیم هیجان دانشجویان رابطه مثبت و مستقیم وجود دارد.

Keywords:

دانشجویان دختر دانشگاه آزاد شهر تهران دشواری در تنظیم هیجان مقیاس خودافشایی

Authors

طناز زرین خط

کارشناس ارشد رشته روانسجی- سنجش و اندازه گیری، گروه روانشناسی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران. ایران نویسنده مسئول

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Dunham GD. Emotional Skill Falnes and Marital Satisfaction Unpublished Doctoral ...
  • Bai Z., Luo S., Zhang L., Wu S., Chi I.. ...
  • Bucci W. The power of the narrative: A multiple code ...
  • Schönbucher V., Maier T., Mohler-Kuo M., Schnyder U., Landolt MA. ...
  • Dwyer D. Psychology of interpersonal relations (translated by Ismail Biyabangard ...
  • Romano E., Moorman J., Ressel M., Lyons J. Men with ...
  • AlKhazaleh Z., Younes M.B. The relationship between self-Disclosureand management of ...
  • Saidi N., Lotfi M., Ghahari Sh., Pirmoradi M.R. (۱۴۰۰). A ...
  • Samavatian A. Examining self-disclosure in social networks; Study virtual: Hamadan ...
  • نمایش کامل مراجع