سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میکروفاسیس ها، محیط رسوبی و سکانس های سازند آسماری (الیگومیوسن در فروافتادگی دزفول جنوبی)

Publish Year: 1379
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,414

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI04_054

Index date: 20 September 2006

بررسی میکروفاسیس ها، محیط رسوبی و سکانس های سازند آسماری (الیگومیوسن در فروافتادگی دزفول جنوبی) abstract

سازند آسماری به سن الیگومیوسن، در جنوب باختر ایران شامل سنگ های کربناتی و در برخی مناطق ماسه سنگ ها و سنگ های تبخیری است. این سازند شامل سه بخش زیرین، میانی و بالایی است. در منطقه خوزستان، بخش ماسه سنگی اهواز و در منطقه لرستان بخش تبخیری کلهر گسترش دارد. این مطالعه جهت بررسی رخساره ها و تعیین محیط رسوبی سازند آسماری در فرو افتادگی دزفول جنوبی انجام گرفته است. دو برش شامل برش سطحی در تنگ تکاب (کوه خویز) و برش زیرسطحی در میدان نفتی رگ سفید بررسی شده است. مطالعات صحرایی و آزمایشگاهی به شناسایی 13 میکروفاسیس انجامید که نشاندهنده ی محیط های رسوبی دریای باز، سد، تالاب و پهنه ی جزر و مدی هستند. تغییرات عمودی میکروفاسیس ها و منحنی مربوط به تغییرات نسبی عمق نشاندهنده ی دوچرخه ی بزرگ پسرونده سکانی در سازند آسماری است که هر کدام در برگیرنده چندین چرخه کوچکتر است. نخستین چرخه بزرگ که آسماری زیرین و میانی را در بر می گیرد با تناوبی از شیل قهوه ای و آهکهای دریای باز آغاز می شود و به رخساره ی کربناتی پهنه ی جزر و مدی و یا ناپیوستگی فرسایشی پایان می پذیرد. دومین چرخه رسوبی که آسماری بالایی را دربر می گیرد، با رسوبات کربناتی باز آغاز می شود و سرانجام با رخساره های کم ژرف تر و ناپیوستگی قبل از سازند گچساران پایان می پذیرد.

بررسی میکروفاسیس ها، محیط رسوبی و سکانس های سازند آسماری (الیگومیوسن در فروافتادگی دزفول جنوبی) authors

علی رضا رئیسی

اداره زمن شناسی مناطق نفتخیز جنوب

یعقوب لاسمی

گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت معلم تهران

مقاله فارسی "بررسی میکروفاسیس ها، محیط رسوبی و سکانس های سازند آسماری (الیگومیوسن در فروافتادگی دزفول جنوبی)" توسط علی رضا رئیسی، اداره زمن شناسی مناطق نفتخیز جنوب؛ یعقوب لاسمی، گروه زمین شناسی دانشگاه تربیت معلم تهران نوشته شده و در سال 1379 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4414 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازند آسماری به سن الیگومیوسن، در جنوب باختر ایران شامل سنگ های کربناتی و در برخی مناطق ماسه سنگ ها و سنگ های تبخیری است. این سازند شامل سه بخش زیرین، میانی و بالایی است. در منطقه خوزستان، بخش ماسه سنگی اهواز و در منطقه لرستان بخش تبخیری کلهر گسترش دارد. این مطالعه جهت بررسی رخساره ها و تعیین محیط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میکروفاسیس ها، محیط رسوبی و سکانس های سازند آسماری (الیگومیوسن در فروافتادگی دزفول جنوبی) با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.