سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکان یابی مزارع خورشیدی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی)

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 304

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TETSCONF12_007

Index date: 22 July 2023

مکان یابی مزارع خورشیدی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی) abstract

نیازهای انسانی و فرآیندهای تولید آنها نیازمند توسعه خدمات انرژی است. در سال های اخیر، علاقه زیادی به مقابله با استفاده از سوخت های فسیلی برای رفع این نیازها وجود داشته است. به عنوان بخشی از ابتکارات پیشنهادی در سراسر جهان، استفاده از منابع تجدیدپذیر وجود دارد. اولین گام برای ترویج استفاده از منابع خورشیدی شناسایی مکان های مناسبی است که می توان با استفاده از ابزارهای مکانی مانند سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) با تصمیم گیری چند معیاره (MCDM) به این دست یافت. بنابراین هدف این تحقیق مکان یابی مناطق مناسب برای نصب مزارع خورشیدی در استان آذربایجان غربی براساس پارامترهای اقلیمی و محیطی و ترکیب GIS با روش تحلیل سلسله مراتبی است. بنابراین، نه عامل و چهار محدودیت برای تجزیه و تحلیل استفاده شد. وزن عوامل با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی انجام شد. و نتایج نهایی نشان داد که نواحی شمالی، غربی و جنوبی استان، تناسب خیلی خوب و خوب برای استفاده از انرژی خورشیدی دارند.

مکان یابی مزارع خورشیدی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی) Keywords:

مکان یابی مزارع خورشیدی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی) authors

فرشاد عبدل زاده

مهندسین مشاور قلعه سازان فردوس (قلعه)

شاهین شریفی

مهندسین مشاور قلعه سازان فردوس (قلعه)

مقاله فارسی "مکان یابی مزارع خورشیدی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی)" توسط فرشاد عبدل زاده، مهندسین مشاور قلعه سازان فردوس (قلعه)؛ شاهین شریفی، مهندسین مشاور قلعه سازان فردوس (قلعه) نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوآورانه در زمینه علوم ، مهندسی و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مزارع خورشیدی، سیستم اطلاعات جغرافیایی، روش تحلیل سلسله مراتبی، آذربایجان غربی، مکان یابی هستند. این مقاله در تاریخ 31 تیر 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 304 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نیازهای انسانی و فرآیندهای تولید آنها نیازمند توسعه خدمات انرژی است. در سال های اخیر، علاقه زیادی به مقابله با استفاده از سوخت های فسیلی برای رفع این نیازها وجود داشته است. به عنوان بخشی از ابتکارات پیشنهادی در سراسر جهان، استفاده از منابع تجدیدپذیر وجود دارد. اولین گام برای ترویج استفاده از منابع خورشیدی شناسایی مکان های مناسبی است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکان یابی مزارع خورشیدی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.