سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر فرایند پلیمریزاسیون و تولید بر روی ریزساختار الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی کم

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,287

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTEC08_072

Index date: 23 November 2012

تأثیر فرایند پلیمریزاسیون و تولید بر روی ریزساختار الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی کم abstract

تشکیل پرزدانه یکسری مشکلات را برای پارچههای مورد استفاده در صنایع پوشاک ایجاد نموده است. شکلگیری پرزدانه بر روی منسوجات علاوه بر ایجاد یک ظاهر نامناسب، موجب کاهش مقاومت سایش سطحی منسوجات و درنتیجه کاهش عمر مفید آنها میگردد. یکی از روشهای کاهش پرزدانه بر روی منسوجات و تولید الیافی با میزان پرزدهی پایین، کاهش استحکام کششی و مقاومت الیاف در برابر خمش می باشد که این کار را میتوان از طریق کاهشجرم مولکولی متوسط پلیمر در فرایند پلیمریزاسیون انجام داد. همچنین میزان سختی خمشی منسوجات به عواملی همچون نوع لیف مورد استفاده و ریزساختار آن بستگی دارد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی تغییرات ایجادشده درفرایند پلیمریزاسیون الیاف پلیاستر با میزان پرزدهی کم و همچنین تأثیر فرایند مراحل مختلف ریسندگی بر روی ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی الیاف میباشد. نتایج نشان میدهد که عملیات کشش و آنیلینگ منجر به افزایش میزان تبلور الیاف حاصله میشود. همچنین الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی پایین نسبت به نمونههای معمولی در شرایط مشابه، دارای میزان تبلور کمتری میباشند

تأثیر فرایند پلیمریزاسیون و تولید بر روی ریزساختار الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی کم Keywords:

پرزدانه , پلیمریزاسیون , ریزساختار , الیاف پلی (اتیلن ترفتالات) با میزان پرزدهی کم

تأثیر فرایند پلیمریزاسیون و تولید بر روی ریزساختار الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی کم authors

ابوالفضل زارع مهرجردی

دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I- Gupta, V.B., Some development in poly(ethylene terephthalate) fiber production ...
Hearle, J.W.S., Fiber formation and the science of complexity, in ...
Cullerton, O.L., Ellison, M.S., Ashland, J.R., Effect of commercil heat ...
Sujica, M.Z., Smole, M.S., Structure -Mechanical properties relationship of PET ...
Lana, P.G. Boyce M.C., Finite strain behavir of poly(ethylene terephthalate) ...
Fischer, E.W., Fakiro, V.S, Structure and properties of PET crystallized ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر فرایند پلیمریزاسیون و تولید بر روی ریزساختار الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی کم" توسط ابوالفضل زارع مهرجردی، دانشکده مهندسی نساجی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان.؛ محمد مرشد؛ حسین توانایی؛ مصطفی یوسفی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پرزدانه – پلیمریزاسیون – ریزساختار – الیاف پلی (اتیلن ترفتالات) با میزان پرزدهی کم هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1287 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تشکیل پرزدانه یکسری مشکلات را برای پارچههای مورد استفاده در صنایع پوشاک ایجاد نموده است. شکلگیری پرزدانه بر روی منسوجات علاوه بر ایجاد یک ظاهر نامناسب، موجب کاهش مقاومت سایش سطحی منسوجات و درنتیجه کاهش عمر مفید آنها میگردد. یکی از روشهای کاهش پرزدانه بر روی منسوجات و تولید الیافی با میزان پرزدهی پایین، کاهش استحکام کششی و مقاومت الیاف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر فرایند پلیمریزاسیون و تولید بر روی ریزساختار الیاف پلی(اتیلن ترفتالات)(پلیاستر) با میزان پرزدهی کم با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.