سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر نانوویسکرهای SiC برخواص کششی و خمشی نانوکامپوزیت سیلیسیم کاربید / اپوکسی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,113

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTEC08_093

Index date: 23 November 2012

بررسی تاثیر نانوویسکرهای SiC برخواص کششی و خمشی نانوکامپوزیت سیلیسیم کاربید / اپوکسی abstract

نانوکامپوزیت ها از ترکیب دو یا چندفاز تشکیل میشود که حداقل یکی از ابعاد فاز تقویت کننده نانومتری می باشد نسبت ظاهری نسبت طول به قطر یکی از عوامل موثر برخواص مکانیکی کامپوزیت های الیاف کوتاه درمقیاس میکرو شناخته شده است دراین پزوهش با توزیع نانوویسکرهای سیلیسیم کاربید که حالت سوزنی طول میکرو و قطرنانومتری دارند درنسبت های 0/5و1و2و4 درصد وزنی با استفاده از امواج مافوق صوت دررزین اپوکسی نمونه های نانوکامپوزیتی تهیه شد و با انجام آزمونهای کشش و خمش برروی انها تاثیر نسبت ظاهری و نیز میزان تقویت کننده برخواص مکانیکی نانوکامپوزیت بررسی شد درنهایت این نتایج حاصل آمد که نسبت ظاهری درمقیاس نانو نیز یک عامل اثرگذار برخواص مکانیکی است و با افزایش نسبت طول به قطر تقویت کنندگی افزایش می یابد بالاترین میزان تقویت کنندگی درنسبت 2درصد وزنی و تاحدود 35 درصد افزایش خواص مکانیکی حاصل شد و در4 درصد وزنی کاهش خواص رخ داد که دلیل آن تمع نانوویسکرها می باشد.

بررسی تاثیر نانوویسکرهای SiC برخواص کششی و خمشی نانوکامپوزیت سیلیسیم کاربید / اپوکسی Keywords:

بررسی تاثیر نانوویسکرهای SiC برخواص کششی و خمشی نانوکامپوزیت سیلیسیم کاربید / اپوکسی authors

محمدرضا نعیمی راد

دانشگاه صنعتی اصفهان

رسول اسمعیلی

شرکت صنایع هواپیماسازی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دانش، جلال، سعیدی، علی، پوشش‌دهی کاربیدسیلیسیم بر روی گرافیت با ...
Ho, M.W., Lam, C.K., Lau, K., Ng, D.H. and Hui, ...
Rodgers, R.M., Mahfuz, H., Rangari, V.K., Chisholm, N. and Jeelani, ...
Chisholm, N., Mahfuz, H., Rangari, V.K., Ashfaq, A. and Jeelani, ...
Dhage, S., Lee, H.C., Hassan, M.S., Akhtar, M.S., Kim, C.Y, ...
Murasawa, G., Tohgo, K. and Ishi, H.. The effect of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر نانوویسکرهای SiC برخواص کششی و خمشی نانوکامپوزیت سیلیسیم کاربید / اپوکسی" توسط محمدرضا نعیمی راد، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ علی زادهوش؛ رسول اسمعیلی، شرکت صنایع هواپیماسازی اصفهان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیلیسیم کاربید، نانوویسکر، نانوکامپوزیت، اپوکسی، خواص مکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1113 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نانوکامپوزیت ها از ترکیب دو یا چندفاز تشکیل میشود که حداقل یکی از ابعاد فاز تقویت کننده نانومتری می باشد نسبت ظاهری نسبت طول به قطر یکی از عوامل موثر برخواص مکانیکی کامپوزیت های الیاف کوتاه درمقیاس میکرو شناخته شده است دراین پزوهش با توزیع نانوویسکرهای سیلیسیم کاربید که حالت سوزنی طول میکرو و قطرنانومتری دارند درنسبت های 0/5و1و2و4 درصد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر نانوویسکرهای SiC برخواص کششی و خمشی نانوکامپوزیت سیلیسیم کاربید / اپوکسی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.