ارائه رویکرد جدید برای طراحی مسیر ماهواره با سیستم پیشرانش تراست پایین در مسئله سه جسمی انتقال از مدار ژئو به مدار هالو
Publish Year: 1402
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 182
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_AKT-12-1_001
Index date: 8 August 2023
ارائه رویکرد جدید برای طراحی مسیر ماهواره با سیستم پیشرانش تراست پایین در مسئله سه جسمی انتقال از مدار ژئو به مدار هالو abstract
در این مقاله روش جدیدی برای طراحی مسیر ماهواره در فاز اولیه طراحی ماموریت در مسئله سه جسمی انتقال از مدار ژئو به مدار هالو ارائه شده است. در این روش مسیر تقریبی و نزدیک به بهینه از نظر زمان ماموریت، از طریق تخمین زاویه تراست حاصل می شود، بدین صورت که زوایای تراست در صفحه و خارج از صفحه به صورت سری های فوریه با ضرایب محدود و نامعین در نظر گرفته می شوند. مقادیر ضرایب با استفاده از الگوریتم بهینه سازی و با هدف مینیمم کردن زمان ماموریت بدست می آید. باتوجه به اینکه تعداد دورهای مسیر مشخص نیست، این پارامتر نیز به عنوان متغیر تصمیم گسسته مسئله بهینه سازی در نظر گرفته می شود. به دلیل وجود متغیرهای تصمیم پیوسته و گسسته، الگوریتم بهینه سازی ازداحام ذرات گسسته به عنوان روش بهینه سازی استفاده شده است. از مزایای این روش می توان به سادگی اجرا و حجم کم محاسبات ریاضی، در نظر گرفتن تغییرات جرم ماهواره به دلیل مصرف سوخت، عدم اعمال قید خاص برای زاویه تراست نظیر تراست مماسی و تعیین زمان و مسیر نزدیک به بهینه اشاره کرد. برای ارزیابی روش ارائه شده، طراحی مسیر انتقال از مدار ژئو به مدار هالو برای سطوح تراست مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان دادند که رویکرد ارائه شده با دقت بسیار خوبی تعداد دورهای مسیر، جرم سوخت مصرفی، زمان و مسیر نزدیک به بهینه را ارائه می دهد.
ارائه رویکرد جدید برای طراحی مسیر ماهواره با سیستم پیشرانش تراست پایین در مسئله سه جسمی انتقال از مدار ژئو به مدار هالو Keywords:
طراحی مسیر تراست پایین , مسئله سه جسمی , طراحی اولیه ماموریت , روش تقریبی و نزدیک به بهینه , الگوریتم ازدحام ذرات گسسته
ارائه رویکرد جدید برای طراحی مسیر ماهواره با سیستم پیشرانش تراست پایین در مسئله سه جسمی انتقال از مدار ژئو به مدار هالو authors
کامران دانشجو
عضو هیات علمی / دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
عباسعلی محمدی ده آبادی
دانشجوی دکتری / دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :