سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز سیلیکای نانو ساختار و کاربرد آن در سامانه های رهایش کنترل شده دارورسانی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,435

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC14_633

Index date: 23 November 2012

سنتز سیلیکای نانو ساختار و کاربرد آن در سامانه های رهایش کنترل شده دارورسانی abstract

ایبوبروفن که به عنوان مسکن استفاده می شود جز داروهای غیراستروئیدی و ضدالتهابی است که در درمان دردهای رماتیسمی استفاده می شود.استفاده از این دارو در زمانهای طولانی موجب خونریزی معده شده و مشکلاتی را ایجاد می کند لذا محققانتلاش کرده اند با استفاده از سامانه های دارورسانی و فراپوستی عوارض جانبی مصرف این دارو را کاهش دهند، این روش برای انتقال سیستماتیک داروهای چربی دوست از جمله ایبوبروفن بسیار مناسب است. با قرار دادن گروههای عاملی مختلف برسطح داخلی سیلیکا، جذب سطحی و رفتار 15SBA- تغییر داده می شود. سطح سیلیکا با گروه های عاملی قطبی و غیرقطبی مختلفی اصلاح شده است. اگر سطح سیلیکا با گروههای قطبی نظیر آمین اصلاح شود، می تواند برهمکنش مناسبی با داروی ایبوپروفن ایجاد کند و برای رهایش کنترل شده این دارو استفاده شود. درابتدا مقادیر مناسبی از ایبوپروفن( 33 میلی گرم درلیتر) با 15SBA- در هگزان نرمال خوراکی در دمای 40 درجه سانتیگراد با قدرت همزدن 100 دور در دقیقه در مدت 35 بار گذاری شد. مقادیر ذکر شده پس از بهینه کردن استفاده گردید. میزان راندمان بارگذاری بین 30-40درصد و زماندرصد و زمانرهایش داروی ایبوپروفن 2-4ساعت به طول کشید. جهت رهایش در محیط شبیه سازی شده بدن باpH 7/4-7/2 تهیه شد پس از کلسینه کردن و عامل دار کردن 15-SBA- با گروه آمینی شرایط تغییر تغییرنموده و میزان راندمان تا 50 درصد ارتقاء یافت. همچنین زمان رهایش تا 250 ساعت یعنی نزدیک به 11 روز به طول انجامید

سنتز سیلیکای نانو ساختار و کاربرد آن در سامانه های رهایش کنترل شده دارورسانی Keywords:

سامانه های نوین دارورسانی- نانوسیلیکای هگزاگونال- ایبوپروفن

سنتز سیلیکای نانو ساختار و کاربرد آن در سامانه های رهایش کنترل شده دارورسانی authors

نعمت دهقان نژاد

دانشجو دانشگاه زنجان

هاشم بردبارتابع

دانشجو دانشگاه زنجان

ابراهیم احمدی

هیئت علمی دانشگاه زنجان

زهرا محمدنیا

هیئت علمی دانشگاه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Solomon, D. H., Rizzardo, E., Cacioli, P. U.S. Patent 4, ...
Listigovers, N. A., Georges, M. K., Odell, P. G., Keoshkerian, ...
Georges, M. K., Veregin, R. P. N., Kzamaier, P. M., ...
Harwood, H. J. Arvanitopou los, L. D., Greuel, M. P., ...
Jeong Ho Chang، Kyung Ja Kim، and Young-Kook Shin، Sustained ...
Maria Vallet-Regi, Luisa Ruiz-Gonzalez, Isabel Izqu ierdo-Barba and Jose M. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنتز سیلیکای نانو ساختار و کاربرد آن در سامانه های رهایش کنترل شده دارورسانی" توسط نعمت دهقان نژاد، دانشجو دانشگاه زنجان؛ هاشم بردبارتابع، دانشجو دانشگاه زنجان؛ ابراهیم احمدی، هیئت علمی دانشگاه زنجان؛ زهرا محمدنیا، هیئت علمی دانشگاه زنجان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سامانه های نوین دارورسانی- نانوسیلیکای هگزاگونال- ایبوپروفن هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1435 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایبوبروفن که به عنوان مسکن استفاده می شود جز داروهای غیراستروئیدی و ضدالتهابی است که در درمان دردهای رماتیسمی استفاده می شود.استفاده از این دارو در زمانهای طولانی موجب خونریزی معده شده و مشکلاتی را ایجاد می کند لذا محققانتلاش کرده اند با استفاده از سامانه های دارورسانی و فراپوستی عوارض جانبی مصرف این دارو را کاهش دهند، این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز سیلیکای نانو ساختار و کاربرد آن در سامانه های رهایش کنترل شده دارورسانی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.