سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل چین خوردگی جدایشی در تاقدیس اهواز

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,361

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI07_026

Index date: 23 September 2006

تحلیل چین خوردگی جدایشی در تاقدیس اهواز abstract

بسیاری از چین های جدایشی (detachment folds) را می توان به طریق هندسی و با استفاده از مدلهای هندسی مختلف، توصیف نموده و مورد تجزیه و تحلیل قرار دارد. یکی از این مدلهای هندسی که روش مفیدی را برای ترسیم مقاطع ساختمانی ترازمند در سامانه های چین – راندگی جدایشی عرضه می کند، برای توصیف و تحلیل تاقدیس اهواز در کمربند چین – راندگی زاگرس استفاده شده است. بر این اساس در تاقدیس اهواز سازندهای کژدمی و گوتنیا افقهای جدایش میانی تشخیص داده شدند.

تحلیل چین خوردگی جدایشی در تاقدیس اهواز authors

عباس نیکی ملکی

گروه زمین شناسی ، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز

رضوان پورمعصومی

بخش زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مطیعی، همایون.، 1374 , . زمین شناسی نفت زاگرس، طرح ...
DE SITTER, L.U .(1964) Structural Geology. McGrow Hill. 2nd Edition. ...
HOMZA, T.X. and 7ALLACE, W.K. (1 995) Geometric and kinematic ...
PATTINSON , R. and JAZAYERI, B .(1 972) Structural anadysis ...
SUPPE, J. and YU, L.C. (1983) Kink method applied to ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل چین خوردگی جدایشی در تاقدیس اهواز" توسط عباس نیکی ملکی، گروه زمین شناسی ، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز؛ رضوان پورمعصومی، بخش زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2361 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از چین های جدایشی (detachment folds) را می توان به طریق هندسی و با استفاده از مدلهای هندسی مختلف، توصیف نموده و مورد تجزیه و تحلیل قرار دارد. یکی از این مدلهای هندسی که روش مفیدی را برای ترسیم مقاطع ساختمانی ترازمند در سامانه های چین – راندگی جدایشی عرضه می کند، برای توصیف و تحلیل تاقدیس اهواز در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل چین خوردگی جدایشی در تاقدیس اهواز با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.