سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند تفریق و خاستگاه تکتونیکی گابروهای بند زیارت واقع در کمپلکس افیولیتی کهنوج ، جنوب کرمان

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,595

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI07_053

Index date: 23 September 2006

بررسی روند تفریق و خاستگاه تکتونیکی گابروهای بند زیارت واقع در کمپلکس افیولیتی کهنوج ، جنوب کرمان abstract

کمپلکس افیولیتی کهنوج واقع در غرب فرو رفتگی جازموریان بخشی از کمربند افیولیتی مکران است که ما بین دو گسل جیروفت و سبزواران با روند شمالی – جنوبی رخنمون یافته است. بخش عمده ای از این کمپلکس افیولیتی را گابروهای کهنوج یا کمپلکس بند زیارت تشکیل می دهند که بر اساس شواهد صحرائی ، پتروگرافی و ژئوشیمیایی به دو بخش تحتانی و فوقانی تقسیم بندی می شود. گابروهای تحتانی عمدتا از گابروی لایه ای، الیوین گابرو و لوکوگابرو تشکیل شده اند که در آن مقدار کمی تراکتولیت و قطعات شناور تکتونیکی دونیت وجو دارد.نواربندی اولیه آذرین و خط وارگی ثانویه به موازات آن، کم و بیش در گابروهای تحتانی قابل رویت است. لایه بندی متناوب نیز قابل مشاهده است. گابروهای فوقانی عمدتا شامل گابروهای اورالیتی شده، هورنبلند گابرو، میکروگابرو ، لوکوگابرو و مقدار کمی گرانودیوریت است. بافت آنها گرانولار غیر همسان دانه است. قسمت اعظم گابروی فوقانی تحت تاثیر دگرسانی شیست سبز رنگ قرار گرفته است. از لحاظ مینرالوژی گابروها عمدتا از مینرالهای اصلی کلینوپیروکسن ، پلاژیوکلاز ، الیوین، هورنبلند و کریستالهای اوپاک بصورت فرعی تشکیل شده اند. وجود پلاژیوکلاز کلسیم دار (An85-91) ، الیوین (Fo61-81)، فقیر شدگی در Y,Zr می تواند شواهد دال بر ارتباط گابروها بازون فرو رانش باشد که در این قالب افیولیت های کهنوج می توانند بخشی از افیولیت های سوپراسابداکشن تتیس قلمداد گردند.

بررسی روند تفریق و خاستگاه تکتونیکی گابروهای بند زیارت واقع در کمپلکس افیولیتی کهنوج ، جنوب کرمان authors

غلامرضا قدمی

دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشکده علوم، بخش زمین شناسی

محسن آروین

دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشکده علوم، بخش زمین شناسی

سیدضیاء حسینی

دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشکده علوم، بخش زمین شناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ضگر، 2 02- :a نمودار سه‌تای 1 977) MgO-CaO-AJ: , ...
-Hall, A., 996. Igneous Petrology. Second edition, Longman, London, 537 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند تفریق و خاستگاه تکتونیکی گابروهای بند زیارت واقع در کمپلکس افیولیتی کهنوج ، جنوب کرمان" توسط غلامرضا قدمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشکده علوم، بخش زمین شناسی؛ محسن آروین، دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشکده علوم، بخش زمین شناسی؛ سیدضیاء حسینی، دانشگاه شهید باهنر کرمان - دانشکده علوم، بخش زمین شناسی نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1595 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کمپلکس افیولیتی کهنوج واقع در غرب فرو رفتگی جازموریان بخشی از کمربند افیولیتی مکران است که ما بین دو گسل جیروفت و سبزواران با روند شمالی – جنوبی رخنمون یافته است. بخش عمده ای از این کمپلکس افیولیتی را گابروهای کهنوج یا کمپلکس بند زیارت تشکیل می دهند که بر اساس شواهد صحرائی ، پتروگرافی و ژئوشیمیایی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند تفریق و خاستگاه تکتونیکی گابروهای بند زیارت واقع در کمپلکس افیولیتی کهنوج ، جنوب کرمان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.