سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین نوع ماگما و محیط ژئوتکتونیکی توده های نفوذی سنوزوئیک در شمال غرب آران

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,567

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI07_073

Index date: 23 September 2006

تعیین نوع ماگما و محیط ژئوتکتونیکی توده های نفوذی سنوزوئیک در شمال غرب آران abstract

توده های نفوذی منطقه مورد مطالعه، در زون آتشفشانی سنوزوئیک ایران مرکزی مشهور به ارومیه – دختر واقع شده است . سنگهای توده نفوذی منطقه شامل گابرو، دیوریت، گرانودیوریت و گرانیت می باشد. با توجه به شواهد پتروگرافی و بر اساس ژئوشیمی عناصر اصلی و کمیاب، این گرانیتودیها، ویژگی گرانیتوئیدهای نوع I را داشته، ماگمای تشکیل دهنده این توده از نوع ساب آلکالن، باگرایش به کالکوآلکالن می باشد. بر اساس مطالعات عناصر اصلی و کمیاب ، محیط تکتونیکی ماگمای تشکیل دهنده سنگهای مورد مطالعه، از نوع قوسهای آتشفشانی (Volcanic Arc Granite) VAG می باشد.

تعیین نوع ماگما و محیط ژئوتکتونیکی توده های نفوذی سنوزوئیک در شمال غرب آران authors

نسیم متغیر

گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

محمود خلیلی

گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

موسی نقره ئیان

گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

محمدعلی مکی زاده

گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان

مقاله فارسی "تعیین نوع ماگما و محیط ژئوتکتونیکی توده های نفوذی سنوزوئیک در شمال غرب آران" توسط نسیم متغیر، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان؛ محمود خلیلی، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان؛ موسی نقره ئیان، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان؛ محمدعلی مکی زاده، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1567 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توده های نفوذی منطقه مورد مطالعه، در زون آتشفشانی سنوزوئیک ایران مرکزی مشهور به ارومیه – دختر واقع شده است . سنگهای توده نفوذی منطقه شامل گابرو، دیوریت، گرانودیوریت و گرانیت می باشد. با توجه به شواهد پتروگرافی و بر اساس ژئوشیمی عناصر اصلی و کمیاب، این گرانیتودیها، ویژگی گرانیتوئیدهای نوع I را داشته، ماگمای تشکیل دهنده این توده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین نوع ماگما و محیط ژئوتکتونیکی توده های نفوذی سنوزوئیک در شمال غرب آران با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.