بررسی تاثیرات بلند مدت تغییر اقلیم بر نسبت جذب سدیم با استفاده از مدلHadCM۳ (مطالعه موردی: حوضه آبریز قره سو استان گلستان)
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 128
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
Export:
Document National Code:
JR_JIRCSA-4-3_002
Index date: 19 August 2023
بررسی تاثیرات بلند مدت تغییر اقلیم بر نسبت جذب سدیم با استفاده از مدلHadCM۳ (مطالعه موردی: حوضه آبریز قره سو استان گلستان) abstract
بحران کمی و کیفی آب یکی از دغدغه های اساسی و روزافزون جوامع بشری می باشد. از طرف دیگر وقوع تغییر اقلیم به علت انتشار گازهای گلخانه ای موجب تشدید شرایط و پیچیدگی تصمیم گیری های مدیریتی شده است. به گونه ای که مناطق مرطوب نیز از این مساله مستثنی نیستند. بر این اساس پژوهش حاضر به بررسی روند تغییرات نسبت جذب سدیم در چاه های عمیق حوضه آبریز قره سو استان گلستان در شرایط تغییر اقلیم پرداخته است. مدل گردش عمومی مورد استفاده HadCM۳ بوده که طی سال های ۲۱۰۰-۲۰۱۱ و تحت سه سناریوی A۱B، A۲ و B۱ اجرا شد. در گام بعدی ۱۶ حلقه چاه عمیق واقع در این حوضه مورد مطالعه قرار گرفت که بر مبنای میانگین میزان SAR دوره پایه به چهار دسته تقسیم گردیده و به مدل Anfis معرفی شدند. سپس بهترین توابع عضویت برای آن ها به دست آمده و مدل بر اساس آنها برای سال های آینده طی ماه های آوریل و اکتبر اجرا شد. نتایج این پژوهش حاکی از آن بود که میزان SAR در گروه چهارم در تمامی دوره ها نسبت به دوره پایه در هر دو ماه افزایشی، گروه سوم در ماه آوریل افزایشی و در ماه اکتبر تنها در سناریو A۱B افزایشی و در دو سناریو دیگر کاهشی، گروه دوم در ماه آوریل کاهشی و در ماه اکتبر افزایشی و گروه اول غالبا در سی ساله اول کاهشی و در مابقی دوره ها افزایشی بوده است. در کل می توان دریافت که نحوه تغییرات آتی درصد SAR نسبت به دوره پایه متاثر از میزان اولیه آن و همچنین تغییرات پارامترهای اقلیمی بوده است.
بررسی تاثیرات بلند مدت تغییر اقلیم بر نسبت جذب سدیم با استفاده از مدلHadCM۳ (مطالعه موردی: حوضه آبریز قره سو استان گلستان) Keywords:
ANFIS , Golestan province , HadCM۳ , LARS-WG , Water quality , استان گلستان , کیفیت آب , مدلHadCM۳ , مدل LARS-WG , مدل ANFIS
بررسی تاثیرات بلند مدت تغییر اقلیم بر نسبت جذب سدیم با استفاده از مدلHadCM۳ (مطالعه موردی: حوضه آبریز قره سو استان گلستان) authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :