سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی تبخیرتعرق بر مبنای بهترین مدل اصلاحی ارائه شده با کاربرد رگرسیون چند متغیره

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,261

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAGM01_207

Index date: 27 November 2012

پیش بینی تبخیرتعرق بر مبنای بهترین مدل اصلاحی ارائه شده با کاربرد رگرسیون چند متغیره abstract

عمده ترین عامل مصرف منابع آبی در مناطق خشک و نیمه خشک تبخیرتعرق است. لذا آگاهی از روند تغییرات و پیش بینیاین پارامتر نقش اساسی را در برنامه ریزی، توسعه و مدیریت منابع آب ایفا می کند. تبخیر و تعرق می تواند به طور مستقیمتوسط لایسیمتر یا روش بیلان آب اندازه گیری و یا با داده های هواشناسی تخمین زده شود. در این تحقیق با استفاده از داده های هواشناسی ایستگاه سینوپتیک کرج با طول دوره آماری 20 ساله و با به کارگیری نرم افزار Ref-ET مقدار تبخیر تعرق با روش های معتبر موجود در همین نرم افزار مورد ارزیابی قرار گرفته است. با محاسبه ضرایب واسنجی و نمایه های آماری متداول، روش استاندارد شده ایالات متحده امریکا نسبت به سایر روش های دیگر، به عنوان مناس بترین روش در مقایسه با روش ایده آل پنمن مانتیث فائو 56 پیشنهاد شده و در نهایت این مدل، با توجه به ضرایب رگرسیونی خطی درجه 1 و چند جمله ای درجه 2 اصلاح گردیده وبا نرم افزار SPSS از طریق رگرسیون خطی چند متغیره بین داده های اقلیمی موثر بر تبخیر تعرق (دمای متوسط، رطوبت نسبی، سرعت باد و تعداد ساعات آفتابی) و ETo محاسبه شده در مدل اصلاحی رابطه مناسبی جهت پیش بینی ETo سالانه ارائه گردید به طوری که معادله کالیبره شده مورد نظر و از طرف دیگر، معادله پیش بینی کننده ETo سالانه در مقایسه با روش مبنای PMF56 با ضریب تبیین 0/99 و خطای استاندارد 0.176 دارای بالاترین ضریب همبستگی و کم ترین اختلاف با یکدیگر می باشند.

پیش بینی تبخیرتعرق بر مبنای بهترین مدل اصلاحی ارائه شده با کاربرد رگرسیون چند متغیره Keywords:

پیش بینی تبخیرتعرق بر مبنای بهترین مدل اصلاحی ارائه شده با کاربرد رگرسیون چند متغیره authors

علی گرجی

رئیس گروه طرحهای الگویی مهندسی زراعی دفتر توسعه سامانه های نوین آبیا

لیلا اسکندری

دانشجویان کارشناسی ارشدگروه مهندسی آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

بهنام محمدی نوزادیان

دانشجویان کارشناسی ارشدگروه مهندسی آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

حامد جانی پور

دانشجویان کارشناسی ارشدگروه مهندسی آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جهان بخش اصل، س.، موحد دانش، ع.و مولوی و.(1380)تحلیل مدل‌های ...
علیزاده، ا.، ب .میر شاهی، م .هاشمی نیا، و ح ...
فلادمند ح .ر 13890 .پیش بینی ماهانه تبخیرتعرق پتانسیل گیاه ...
گل کار حمزه ای یزد، ح. ر، ف. کاوه، ب. ...
ه. موسوی بایگی، م.، م. عرفانیان و م. سرمد .1388 ...
نخستین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی 1 و ...
نخستین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی 1 و ...
Allen, R.G., Pereira, L.S., Raes, D. and Smith, M. 1998. ...
Hargreaves, G.H. 1994. Defining and using reference evapotran spiration. J. ...
Shih, S.F. 1984. Data requirement for ev ap otranspiration estimation. ...
Valiantzas, J.D. 2006. Simplified versions for the Penman evaporation equation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی تبخیرتعرق بر مبنای بهترین مدل اصلاحی ارائه شده با کاربرد رگرسیون چند متغیره" توسط علی گرجی، رئیس گروه طرحهای الگویی مهندسی زراعی دفتر توسعه سامانه های نوین آبیا؛ لیلا اسکندری، دانشجویان کارشناسی ارشدگروه مهندسی آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ بهنام محمدی نوزادیان، دانشجویان کارشناسی ارشدگروه مهندسی آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ حامد جانی پور، دانشجویان کارشناسی ارشدگروه مهندسی آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیش بینی تبخیرتعرق، رگرسیون چند متغیره، مدل اصلاحی، نرم افزار SPSS هستند. این مقاله در تاریخ 7 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1261 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عمده ترین عامل مصرف منابع آبی در مناطق خشک و نیمه خشک تبخیرتعرق است. لذا آگاهی از روند تغییرات و پیش بینیاین پارامتر نقش اساسی را در برنامه ریزی، توسعه و مدیریت منابع آب ایفا می کند. تبخیر و تعرق می تواند به طور مستقیمتوسط لایسیمتر یا روش بیلان آب اندازه گیری و یا با داده های هواشناسی تخمین زده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی تبخیرتعرق بر مبنای بهترین مدل اصلاحی ارائه شده با کاربرد رگرسیون چند متغیره با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.