سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,164

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI07_462

Index date: 26 December 2012

تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار abstract

باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) رایزو باکترهایی هستند که در قسمت فضای اطراف ریشه وجود دارند واز طریق مکانیسمهای مختلف (مستقیم و غیر مستقیم) موجب افزایش رشد گیاه و عملکرد محصولات زراعی می شوند (بیوپروتکتاتها، کودهای زیستی، تحریک کننده های رشد). تامین عناصر غذایی به صورت متناسب با تغذیه طبیعی گیاهان، کمک به تنوع زیستی، تشدید فعالیتهای حیات، بهبود کیفیت و حفظ بهداشت محیط زیست و در مجموع حفظ و حمایت از سرمایه های ملی (خاک، آب، منابع انرزی غیر قابل تجدید) از اهداف تحقیق میباشد. مطالعه حاضر به منظور ارزیابی تاثیر کاربرد کودهای بیولوژیک تهیه شده از باکتری های افزاینده رشد (PGPR) و کودهای شیمیایی در تیمار های جداگانه بر میزان عناصر ماکرو و میکرو در اندام هوایی خیار با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه انجام گرفت. نتایج حاصل نشان دهنده این است که کاربرد کودهای بیولوژیک باعث افزایش وزن تر و خشک بوته ها، میزان کلروفیل در برگ و میزان عناصر در اندام هوایی خیار شده است. به طوریکه در مورد روی بیشترین جذب در تیمار کود شیمیایی 75 % و کود زیستی تلقیح شده با باکتری Bacillus Lentus، برای آهن در تیمار شاهد و بالاترین میزان فسفر و نیتروژن، در تیمار با کود شیمیایی 75 % و کود زیستی تلقیح شده با باکتری Pseudemonas Putida مشاهده شد.

تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار Keywords:

تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار authors

فرانک مشبکی اصفهانی

دانشجو ی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علوم و تحقیقات فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خاوازی، ک.، م.ج. ملکوتی، 1380.ضرورت تولید صنعتی کودهای بیولوژیک در ...
میشرا، 1384. میکروبیولوژی خاک. برگردان: قلاح.ع.، ح. بشارتی وه.خسروی. کتابخانه ...
Ekin, Z. 2010. Performance of phosphate solubilizing bacteria for improving ...
Esawy, K. M. 2009. Effect of Different Organic and Inorganic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار" توسط فرانک مشبکی اصفهانی، دانشجو ی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علوم و تحقیقات فارس نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باکتری، خیار، کود بیولوژیک، PGPR هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1164 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) رایزو باکترهایی هستند که در قسمت فضای اطراف ریشه وجود دارند واز طریق مکانیسمهای مختلف (مستقیم و غیر مستقیم) موجب افزایش رشد گیاه و عملکرد محصولات زراعی می شوند (بیوپروتکتاتها، کودهای زیستی، تحریک کننده های رشد). تامین عناصر غذایی به صورت متناسب با تغذیه طبیعی گیاهان، کمک به تنوع زیستی، تشدید فعالیتهای حیات، بهبود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.