مقایسه برخی صفات رویشی و عملکرد ارقام مختلف خیار گلخانه ای در شرایط کشت گلدانی
Publish place: 7th Congress of Iranian Horticultural Science
Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,914
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI07_480
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391
Abstract:
این تحقیق به منظور بررسی امکان کشت خیار گلخانه ای در کیسه های پلاستیکی تیره با ارتفاع 40 سانتیمتر و قطر 35 سانتی متر با استفاده از بستر خاکی در گلخانه تحقیقاتی گروه باغبانی دانشگاه اراک در پاییز 1389 صورت پذیرفت. در این تحقیق مقایسه ای بین 5 رقم خیار گلخانه ای هیبرید (آریا، گرین مجیک، سوپرصالح، روبرتو و یونس) صورت گرفت. صفات مورد بررسی شامل برخی صفات رویشی مانند طول بوته، تعداد و اندازه برگ در مراحل مختلف رشد گیاه و عملکرد گیاه در چهار دوره 15 روزه بودند. نتایج نشان دادند که ارقام مختلف در صفات رویشی و عملکرد در مراحل ابتدایی رشد داری تفاوت معنی دار بودند بطوریکه رقم آریا دارای بیشترین رشد رویشی اولیه و در نتیجه عملکرد پیش رس بودند در حالی که رقم یونس دارای رشد رویشی کمتر و همچنین عملکرد پیشرس کمتر بود. ولی در مراحل بعدی رشد، همزمان با اینکه از سرعت رشد گیاهان کاسته شد، تفاوت در صفات رویشی و عملکرد بین ارقام مختلف نیز معنی دار نشد که دلیل این امر را می توان به فضای ناکافی برای رشد سیستم ریشه ای گیاه نسبت داده و در نتیجه جهت کاربرد این روش بایستی از گلدان های بزرگتر استفاده نمود.
Keywords:
Authors
موسی سلگی
گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
علی اکبر حیدری
آموخته کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تح
سجاد رضایی
دانشجویان کارشناسی عضو انجمن علمی مهندسی باغبانی دانشگاه اراک
لیلا طاهری
دانشجویان کارشناسی عضو انجمن علمی مهندسی باغبانی دانشگاه اراک
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :