تغییردرویژگی های پس از برداشت انار با کاربرد اسانسهای گیاهی

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,916

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIDEA06_017

تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391

Abstract:

درپژوهش حاضرتاثیر اسانسهای گیاهی میخک و آویشن برویژگیهای کمی و کیفی پس از برداشت انارمورد بررسی قرارگرفت آزمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی در4 تکرار انجام شد فاکتورA شامل اسانس آویشن درچهارسطح 0و100و200و400 میلی گرم درلیتر و فاکتورB شامل اسانس میخک در4 سطح 0و100و200و400 میلی گرم درلیتر برای انجام ازمیاش ابتدا میوه ها دراسانس اویشن غوطه ور شده و پس از خشک شدن دردمای اتاق با اسانس میخک اسپری شدند سپس با ترازوی دیجیتال وزن و پس از ثبت وزن به صورت جداگانه درکیسه های نایلونی درکارتنهای مخصوص بسته بندی انار قرارگرفته و به سردخانه دردمای 4-0درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-75درصد منتقل شده و 4 ماه دراین شرایط نگهداری شدند صفات مورد بررسی شامل درصد کاهش وزن میوه درصد پوسیدگی PH و میزان آنتوسیانین بودند نتایج نشان داد که کلیه ویژگیهای کمی و کیفی انار درخلال انبارداری دچار تغییر شده لیکن میزان این تغییرات بسته به نوع تیمار متفاوت بد دربین صفات اندازهگیری شده نوع اسانس و اثرات متقابل آن برصفات درصد پوسیدگی درصد کاهش وزن میزان آنتوسیانین و PH تاثیر معنی داری داشت.

Authors

سعید ناروئی

کارشناسی ارشد باغبانی

رامین بابادائی سامانی

استادیاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :