اقدام پژوهی : چگونه با استفاده از جدول پیشگامان نظم و انضباط کلاسی دانش آموزان کلاس چهارم را افزایش دادم؟
Publish place: The fifth national conference of professional researches in psychology and counseling with a teacher's perspective
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 479
This Paper With 28 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CFTP09_0045
تاریخ نمایه سازی: 24 شهریور 1402
Abstract:
پژوهش حاضر با عنوان » چگونه با استفاده از جدول پیشگامان نظم کلاسی دانش آموزان کلاس چهارم را افزایش دادم؟ « توسط اینجانب مهسا مرادی آموزگار مقطع ابتدایی منطقه بهارستان دو در دبستان پسرانه حضرت ولیعصر (عج ) انجام گرفت . دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی بسیار بی نظم و شلوغ بودند و در روند تدریس و یادگیری در کلاس درس اختلال ایجاد میکردند و رفتارها و الفاظ نامناسب به کار میبردند. از این لحظه تلاش کردم که با توجه به مطالعاتی که قبلا داشتم و مطالعات بیشتر نظم و انضباط کلاسی را در بین دانش آموزانم افزایش دهم . لذا با مطالعه کتابها و مقالاتی که در این زمینه نگاشته شده و نظرخواهی از همکاران و اساتید دانشگاه اقدام به اجرای جدول پیشگامان کردم. از خود اولیا و دانش آموزان دلایل بی نظمی را جویا شدم و با بررسی اجمالی در نهایت ریشه مشکلات را این موارد تشخیص دادم: عدم برنامه ریزی صحیح معلم برای کلاس، عدم علاقه دانش آموزان به کلاس، جذابیت ، ناتوانی معلم در مدیریت کلاس، بی اعتمادی نسبت به معلمان و کادر مدرسه ، تفکیک برخی دانش آموزان از سایرین . پس از تجزیه و تحلیل و ریشه یابی مشکل و مشورت راهکارهایی که ارائه و اجرا کردم عبارتند از: گروهبندی کردن دانش آموزان، تعیین قوانین کلاس توسط دانش آموزان، برگزاری جلسات دیدار با اولیا و نظرخواهی از ایشان، برنامه ریزی و آمادگی معلم جهت تدریس در کلاس، استفاده از روش تدریس جذاب و بازی های آموزشی در کلاس، استفاده از جدول پیشگامان، کاهش معقول تکالیف و اختصاص زنگ سوم به انجام تکالیف دانش آموزان، برگزاری هرچه بهتر زنگ های ورزش، برگزاری کلاسهای آموزشی سایر دروس در حیاط مدرسه ، استفاده از روش تدریس کاوشگری و برخورد یکسان با تمام دانش آموزان. در نتیجه اجرای راهکارها توانستم سطح بی نظمی دانش آموزان کلاسم را کاهش دهم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که راهکارهای اجرا شده تا حدودی منجر به بهبود روند یادگیری و آموزش آنها شد. این موارد با توجه به اهداف و شرایط تحقیق انجام شدهاست و برای تحقیقات آینده بهتر است با توجه به تحقیقات قبلی و امکانات مدرسه و استفاده مرتبط با پژوهش تصمیم گیری شود.
Keywords:
Authors
مهسا مرادی
دانشجوی کارشناسی ارشد، تکنولوژی آموزشی ، دانشگاه خوارزمی اداره آموزش و پرورش شهرستان بهارستان۲، دبستان حضرت ولیعصر (عج )