سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افت سطح آب زیر زمینی و نشست زمین دراثربرداشت بی رویه در دشت اره بلاغ

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,046

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ERANR01_204

Index date: 29 December 2012

افت سطح آب زیر زمینی و نشست زمین دراثربرداشت بی رویه در دشت اره بلاغ abstract

دشت قره بلاغ یکی از دشت‌های مستعد استان فارس است. رشد سریع جمعیت همراه با توسعه کشاورزی در دهه‌های اخیر سوار برداشت دیگری از سفره‌های زیرزمینی این دشت گردیده است برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی و تغذیه حکم دشت باعث افت سطح آب در دهه‌های اخیر شده است، از سال 1382 به دلیل افت سطح آب زیرزمینی این دشت جز دشت‌های ممنوع اعلام گردیده است . نشست سطح زمین ناشی از افت سطح آب زیرزمینی در بخش‌هایی از این دشت به طور محسوس مشاهده می‌گردد. به طور مثال در روستای سلیمان آباد در شمال شرقی دشت افت شدید سطح آب زیرزمینی، شکاف‌ها و ترک‌ها یی را در سطح زمین ایجاد بوده‌اند. در این مقاله افت سطح آب زیرزمینی و نشست زمین ناشی از آن از این دشت مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

افت سطح آب زیر زمینی و نشست زمین دراثربرداشت بی رویه در دشت اره بلاغ Keywords:

آب زیرزمینی.دشت اره بلاغ. نشست

افت سطح آب زیر زمینی و نشست زمین دراثربرداشت بی رویه در دشت اره بلاغ authors

سعیده شیروانی دوست

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب وکارشناس سازمان جهاد کشاورزی ف

حامد شیرازی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب وکارشناس سازمان جهاد کشاورزی ف

پوریا ولی فیضی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب وکارشناس سازمان جهاد کشاورزی ف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رهنما، محمد باقر - فرو نشست زمین بر اثر افت ...
گزارش ادامه مطالعات محدوده مطالعاتی قره بلاغ - دفتر مطالعات ...
گزارش مطالعات نیمه تفضیلی آبهای زیر زمینی فسا - اداره ...
گزارشات مشخصات فنی چاه های مشاهده ای _ اکتشافی و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افت سطح آب زیر زمینی و نشست زمین دراثربرداشت بی رویه در دشت اره بلاغ" توسط سعیده شیروانی دوست، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب وکارشناس سازمان جهاد کشاورزی ف؛ حامد شیرازی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب وکارشناس سازمان جهاد کشاورزی ف؛ پوریا ولی فیضی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب وکارشناس سازمان جهاد کشاورزی ف نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب زیرزمینی.دشت اره بلاغ. نشست هستند. این مقاله در تاریخ 9 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1046 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دشت قره بلاغ یکی از دشت‌های مستعد استان فارس است. رشد سریع جمعیت همراه با توسعه کشاورزی در دهه‌های اخیر سوار برداشت دیگری از سفره‌های زیرزمینی این دشت گردیده است برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی و تغذیه حکم دشت باعث افت سطح آب در دهه‌های اخیر شده است، از سال 1382 به دلیل افت سطح آب زیرزمینی این دشت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افت سطح آب زیر زمینی و نشست زمین دراثربرداشت بی رویه در دشت اره بلاغ با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.