سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل جایگاه مراتع در صنعت گردشگری و نقش آن در توسعه اقتصادی مطالعه موردی: مرتع برف و بن شهرستان آمل

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,052

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ERANR01_245

Index date: 29 December 2012

تحلیل جایگاه مراتع در صنعت گردشگری و نقش آن در توسعه اقتصادی مطالعه موردی: مرتع برف و بن شهرستان آمل abstract

امروزه کشورهایی که بیشتر به توسعه اقتصادی خود میاندیشند به صنعت گردشگری به عنوان یک ضرورت مهم مینگرند و به آن توجه جدی مینمایند. گردشگری یکی از بخشهای مهم اقتصادی است که توانسته است بهعنوان یک صنعت پاک مطرح شود و ضمن افزایش درآمدهای ارزی برای اقتصاد ملی، کمک شایستهای به رونق اشتغال و ایجاد درآمدها نیز نماید. این مطالعه نیز به بررسی نقش مرتع برف وبن در صنعت گردشگری و تاثیرات آن بر توسعه اقتصادی می پردازد. مرتع برف و بن با مساحتی بالغ بر 1323 هکتار در فاصله 95 کیلومتری جنوب شهرستان آمل و در بخش لاریجان قرار گرفته است. حداکثر ارتفاع منطقه 4300 متر و حداقل ارتفاع آن 2500 متر از سطح دریا میباشد. در این تحقیق کلیه نمونه های گیاهی به صورت کامل جمع آوری شده و پس از انتقال به هرباریوم دانشکده با استفاده از تجارب مولفان و منابع معتبر علمی شناسایی شدند. همچنین جهت پردازش و آنالیز دادههای خام از نرم افزارExcel استفاده گردید. به طور کلی 66 گونه از 23 تیر گیاهی در این منطقه جمع آوری و شناسایی گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد گیاهان منطقه دارای کاربردهای متعددی می باشند که در این تحقیق به تفصیل به آن پرداخته شد. وجود گیاهان با کابردهای فراوان و دیگر قابلیت های این مرتع نظیر پرورش رنبور عسل می تواند عامل مهمی در جذب گردشگر بوده و نقش بسزایی در توسعه اقتصادی منطقه داشته باشد.

تحلیل جایگاه مراتع در صنعت گردشگری و نقش آن در توسعه اقتصادی مطالعه موردی: مرتع برف و بن شهرستان آمل Keywords:

تحلیل جایگاه مراتع در صنعت گردشگری و نقش آن در توسعه اقتصادی مطالعه موردی: مرتع برف و بن شهرستان آمل authors

سیدجابر نبوی

دانشجویان کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

محدیث فغانی

دانشجویان کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ اشتری مهرجردی، ا. 1382. اکوتوریسم و پایداری، ماهنامه علمی ...
توانگر، م. 1389. اهمیت اکوتوریسمی استان سیستان و بلوچستان، چهارمین ... [مقاله کنفرانسی]
_ سازمان اکوتوریسم. 1380. جستاری درباره مفهوم طبیعت گردی یا ...
_ شاکریان، ن. آذرنیوند، ح. 1389، گردشگری روستایی راهی در ...
_ معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی. 1388. بررسی گردشگری ...
- Batra G.S. and A.S. Chawla. 1999. Tourism Management, A ...
Department Of Business Management, Deep & Deep Publication, New Dehli. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل جایگاه مراتع در صنعت گردشگری و نقش آن در توسعه اقتصادی مطالعه موردی: مرتع برف و بن شهرستان آمل" توسط سیدجابر نبوی، دانشجویان کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ؛ محدیث فغانی، دانشجویان کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشکری، توسعه اقتصادی، مرتع برف وبن هستند. این مقاله در تاریخ 9 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1052 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه کشورهایی که بیشتر به توسعه اقتصادی خود میاندیشند به صنعت گردشگری به عنوان یک ضرورت مهم مینگرند و به آن توجه جدی مینمایند. گردشگری یکی از بخشهای مهم اقتصادی است که توانسته است بهعنوان یک صنعت پاک مطرح شود و ضمن افزایش درآمدهای ارزی برای اقتصاد ملی، کمک شایستهای به رونق اشتغال و ایجاد درآمدها نیز نماید. این مطالعه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برف طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل جایگاه مراتع در صنعت گردشگری و نقش آن در توسعه اقتصادی مطالعه موردی: مرتع برف و بن شهرستان آمل با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.